Εκλογές: Πρωτιά της ΝΔ «βλέπουν» οι εταιρείες στοιχημάτων

Ξεκάθαρο φαβορί για νίκη στις αυριανές βουλευτικές εκλογές είναι η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων. Τις τελευταίες ώρες, πάντως, παρατηρείται άνοδος στις αποδόσεις του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά, ενώ αντίθετα πέφτουν κάπως οι αποδόσεις για επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, για την κρισιμότερη εκλογική αναμέτρηση της μεταπολιτευτικής περιόδου, οι εταιρείες στοιχημάτων διαμορφώνουν τις δικές τους εκτιμήσεις, βάσει των ποσών που έχουν ήδη πονταριστεί.

Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ του Betarades.com, που καταγράφει τις αυξομειώσεις των αποδόσεων, σε όλες τις εταιρείες!

Στην Betfair, η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας δίνει απόδοση 1,34, ενώ η επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ ανταλλάσσεται προς 3,85. Το ενδεχόμενο να επικρατήσει κάποιο άλλο κόμμα θεωρείται απίθανο, όπως δείχνει και η μέση απόδοση 560,00.
Παράλληλα, είναι σαφής η τάση για επτακομματική Βουλή (1,20), ενώ η είσοδος οκτώ κομμάτων ανταλλάσσεται προς 5,70.

Επίσης, στην Betfair προσφέρεται πλήθος ειδικών στοιχημάτων, για το ποσοστό που θα λάβει κάθε κόμμα, αλλά και για το ποσοστό της αποχής από τις κάλπες.

Στην Bwin, φαβορί είναι επίσης η Νέα Δημοκρατία με απόδοση 1,45 για να αναδειχθεί πρώτο κόμμα, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 2,45, έχοντας ενισχύσει τις πιθανότητές του συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες.
Τα υπόλοιπα κόμματα που μπήκαν στη Βουλή στις εκλογές της 6ης Μαΐου, έχουν αποδόσεις από 18,00 έως και 251,00 για να κατακτήσουν την πρωτιά αυτή τη φορά.

Στους Gamebookers, εξάλλου, τα νούμερα είναι τα ίδια: 1,45 για νίκη της Νέας Δημοκρατίας και 2,45 για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ του Betarades.com, που καταγράφει τις αυξομειώσεις των αποδόσεων, σε όλες τις εταιρείες!

To Top