Όχι βιαστικές εκλογές πρότεινε ο Ηλιάδης, αλλά δεν άνοιξε τα χαρτιά του!

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης μίλησε για πρώτη φορά από το βήμα της γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών. Ζήτησε να γίνουν εκλογές στις 20 Μαΐου  τόνισε (αόριστα) ότι υπάρχει σχέδιο και προτάσεις για τον Άρη, αλλά δεν θέλησε να ανοίξει (ακόμα) τα χαρτιά του.

Η τοποθέτηση του κ. Ηλιάδη: “Δεν πρέπει να γίνει βιαστικά οτιδήποτε. Η πρότασή μου είναι να δοθεί μια παράταση τριών βδομάδων και να γίνουν εκλογές μέχρι τις 20 Μαΐου, οπότε και θα κάνουν γνωστές τις προθέσεις τους οι ενδιαφερόμενοι. Υπάρχει σχέδιο και προτάσεις για τον Άρη. Αν δεν κατατεθούν  προτάσεις δεν υπάρχει λύση. Πρέπει σε τρεις εβδομάδες να γίνει επανάληψη της γενικής συνέλευσης με προτάσεις συγκεκριμένες  πλάνο βιωσιμότητας. Όποιος πιστεύει ότι θα βγει διοίκηση από εδώ, είναι τρελός. Σε πρώτη φάση, πρέπει να οριστεί διοίκηση Πρωτοδικείου. Όποιος δώσει την καλύτερη λύση, αυτός θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας.

Στις 20 Μαΐου πρέπει να εκλεγεί η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Αρης. Αυτή είναι η πρόταση μου. Αν η Κοινωνία Μελών θέλει να συνεχίσει να βλέπει αυτά που βλέπει, να παραδώσει τη διοίκηση στους διαχειριστές. Να γίνουν άμεσα εκλογές στην Κοινωνία Μελών”.

 

To Top