Εκμηδενίζει τις πιθανότητες με δουλειά εκεί που υστέρησε

Λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και ο Άρης όχι μόνο δεν έχει εξασφαλίσει την άνοδο -όπως θα φανταζόταν κανείς μήνες πριν-, αλλά την έχει κάνει εδώ και καιρό… δώρο σε ξένα χέρια.

Την Κυριακή οι “κίτρινοι” δίνουν το τελευταίο τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα, με την ελπίδα να είναι και το τελευταίο σε αυτή την μαρτυρική περιπέτεια της Γ΄Εθνικής.

Η νίκη είναι επιτακτική, με τις ελπίδες να εναποτίθενται στην Δόξα Δράμας.Για να έχει, όμως, ουσία, οποιοδήποτε απώλεια βαθμών του Πανσερραϊκού, επιβάλλεται νίκη του Άρη στην Ελευθερούπολη παρά την απογοήτευση που υπάρχει στο στρατόπεδο των παικτών του Άρη.

Στο μοναδικό που υστέρησε κόντρα στην Καβάλα ο Άρης, ήταν στα τελειώματα των φάσεων. Οι “κίτρινοι” αποδείχθηκαν εξαιρετικά άστοχοι, καθ΄όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, γεγονός που δεν άφησε αδιάφορο τον Δημήτρη Καλαϊτζιδη.

“Προσοχή στα τελειώματα…”, τόνισε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, τονίζοντας στη συνέχεια πως θα δώσουν μεγάλο βάρος αυτή την εβδομάδα στον συγκεκριμένο τομέα, ώστε να εκμηδενίσουν οποιαδήποτε πιθανότητα κακού αποτελέσματος μπορεί αν υπάρξει στην Ελευθερούπολη.

To Top