Δεν “χαλάει” το μυαλό τους, περιμένουν μια πλήρη ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί στο Αλεξάνδρειο έχοντας αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο ο Άρης προετοιμάστηκε για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα πλήρη και με αυτό το σκεπτικό θα μπει στο παρκέ σήμερα το βράδυ.

Από την ΑΕΚ, χωρίς να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, τονίζουν όλοι ότι ο Μαλίκ Χέρστον δεν προλαβαίνει τον σημερινό αγώνα και θα κάνει προσπάθεια να παίξει στο δεύτερο παιχνίδι, στο ΟΑΚΑ το Σάββατο, λόγω κάκωσης στον ώμο. Μένει να φανεί αν στην πραγματικότητα μπορεί ή όχι να αγωνιστεί ο Χέρστον και η απάντηση θα δοθεί σε λίγες ώρες. Αν όντως δεν αγωνιστεί τότε πρόκειται για τη σοβαρότερη απουσία που θα μπορούσε να έχει ο αντίπαλος του Άρη, διότι ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης που διαθέτει και επιθετικά και αμυντικά.

Πρόβλημα υπάρχει και με τον Ποπς Μενσά Μπονσού, που δεν αγωνίστηκε στη Δράμα και είχε ταλαιπωρηθεί από αφυδάτωση, ωστόσο αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης είναι έτοιμος για μια πλήρη ΑΕΚ, έχοντας αναπροσαρμόσει τα πλάνα του σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ.

To Top