Η σημασία των “αποκαλυπτηρίων” Λάσκαρη στο Παλέ και τα (πιο) σημαντικά που έπονται…

Η παρουσία του Νίκου Λάσκαρη σαφώς και είναι θέμα από μόνη της, γιατί θα “αποκαλυφθεί” ο υποψήφιος επενδυτής στα βλέμματα περισσότερων από 5.000 φιλάθλων της ομάδας, μέσα στο Αλεξάνδρειο. 

Βέβαια, το σημαντικό που αφορά τον Νίκο Λάσκαρη δεν είναι τόσο η σημερινή παρουσία του, όσο η στιγμή που θα παρουσιάσει και θα αναλύσει το πλάνο του για την ομάδα και “συστηθεί” με λεπτομέρειες στον κόσμο του Άρη.

Άλλωστε όταν ο νομικός εκπρόσωπός του Γιώργος Σφυρής ρωτήθηκε αμέσως μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (και αφού είχε γίνει γνωστό το όνομα του Λάσκαρη ως μετόχου πλέον του 41% της ΚΑΕ) να δώσει κάποια παραπάνω στοιχεία για τον μελλοντικό ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, παρέπεμψε στον… ίδιο και τη συνέντευξη Τύπου.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και σήμερα γίνεται άλλο ένα βήμα που φέρνει τον Λάσκαρη ακόμα πιο κοντά, ακόμα πιο “μέσα” στον Άρη, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η παρουσία του θα παίξει ρόλο και στη ψυχολογία της ομάδας (οι παίκτες με δικά του χρήματα είναι πληρωμένοι μέχρι 30 Απριλίου, κάτι που ίσως δεν συμβαίνει ούτε στους δύο “αιώνιους”), όμως τα σημαντικά είναι όταν ο υποψήφιος επενδυτής δώσει λεπτομέρειες για το πλάνο και το όραμά του για τον Αυτοκράτορα.

To Top