Εκπλήξεις με «διπλά» στο Τσάμπιονς Λιγκ‏

Με δύο αγώνες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ανοίγει η αυλαία των σημερινών προτάσεων του Betarades.com.

Συγκεκριμένα το βάρος πέφτει στις «Μπόμπες», μια και στους επαναληπτικούς αγώνες πάντα υπάρχει ευκαιρία στο «διπλό». Έτσι πάμε με το 2 (DNB, δηλαδή στην ισοπαλία επιστρέφεται το ποντάρισμα) της Ντιναμό Κιέβου μέσα στην Ολλανδία με αντίπαλο τη Φέγενορντ. Οι γηπέδούχοι έπαιξαν αρκετά καλά στον πρώτο αγώνα, έχασαν 2-1, όμως πέτυχαν το πολυπόθητο γκολ που τους δίνει αρκετές ελπίδες πρόκρισης. Εκτός από τη ρεβάνς για το Champions League, όπου αναμένεται να ρίξει όλο το βάρος, η Φέγενορντ είναι έτοιμη και για να ριχτεί στη μάχη του πρωταθλήματος, όπου πέρυσι έκανε τη μεγάλη έκπληξη και τερμάτισε στη 2η θέση. Το ρόστερ της πάντως έχει αποδυναμωθεί αισθητά φέτος, καθώς έχουν αποχωρήσει παίκτες – κλειδιά όπως οι Τζόν Γκουιντέτι, Ελ Αχμάντι, Οτμάν Μπακάλ και ο αρχηγός Ρον Βλάαρ και οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί για να τους αντικαταστήσουν δεν έχουν δείξει ακόμα πως έχουν βρει τα πατήματά τους.

Η Ντιναμό Κιέβου εκτός από την Ευρώπη έχει μπει πολύ δυνατά έχει μπει και στο ουκρανικό πρωτάθλημα, έχοντας 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Πρωταρχικός στόχος να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και φαίνεται αυτό ξεκάθαρα και από τα πολλά χρήματα που δαπανήθηκαν στις μετεγγραφές, εννοείται όμως ότι θέλει και τα χρήματα από την είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Φετινά μεταγραφικά αποκτήματα, που ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά, οι Κράνιτσαρ, Ρουμπέν, Βελόσο, Ταϊβό και Ράφαελ.

Στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής έμειναν ο τερματοφύλακας Σοκόφσκι, ο αμυντικός Αλμέιδα και ο επιθετικός Κράβετς.

Το «2 DNB» προσφέρεται σε απόδοση 2.20 στην Βet365 (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

To άλλο παιχνίδι γίνεται μεταξύ της Ντέμπρετσεν και της Μπάτε Μπόρισοφ με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα να είναι 1-1.

Εμείς θα πάμε με το 2 (DNB) που πληρώνει 2.11 στην 12Bet (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα).

Η τελευταία «Μπόμπα» αναμένεται να γίνει στον αγώνα Νότια Κορέα – Βραζιλία (παίζεται 2.87 στην Pinnacle). H N. Kορέα αποτελεί το …μαύρο πρόβατο της διοργάνωσης, από τη στιγμή που στην προηγούμενη φάση άφησε εκτός συνέχειας τη διοργανώτρια Μ. Βρετανία. Και αν για την Ιαπωνία η παρουσία της στα ημιτελικά είναι υπέρβαση, για μια ομάδα σαν τη Ν. Κορέα είναι μικρό θαύμα! Δεν ήταν καλύτερη της Μ. Βρετανίας, αλλά κατάφερε να κρατήσει το 1-1 στην κανονική διάρκεια και στην παράταση, κάτι που έφερε την πρόκριση να παιχτεί στα πέναλτι. Εκεί όντας πιο ψύχραιμη, αλλά και με αρκετή άγνοια κινδύνου, κατάφερε να κερδίσει με 5-4 και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Η Βραζιλία αφήνει την εντύπωση πως έχει φτάσει ως εδώ με… σβηστές τις μηχανές. Όπως και να ΄χει, η Βραζιλία είναι το απόλυτο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο και μένει να κάνει τα στοιχειώδη στους δύο εναπομείναντες αγώνες της. Έντονος προβληματισμός για την άμυνα πάντως, που δέχεται γκολ με σχετική άνεση.

Δεν υπάρχουν προβλήματα για απόψε, επιστρέφουν κανονικά ο Άλεξ Σάντροι και ο Σάντρο. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Εκτός απο τις «Μπόμπες» σήμερα έχουμε και Σύστημα που τις τελευταίες μέρες είναι στα… πάνω του και χθες αν η Εστουντιάντες δεν σκόραρε στο 88’ και το 1-1 έμενε για 3η συνεχόμενη μέρα θα είχαμε κέρδος.

Αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια σε σχηματισμό 2-5 (11 στήλες x 6ευρώ) σε αποδόσεις της Bet365:

Μεξικό – Ιαπωνία Χ (3.00)

Ανζέ – Νάντ 2 DNB (2.75)

Ιστρ – Κλερμόν 2 DNB (2.75)

Νιόρ – Μπουλόν 2 DNB (2.67)

Σατορού – Ντιζόν Χ (3.00)

Διαβάστε εδώ τα previews όλων των αγώνων του γαλλικού Λιγκ Καπ

Επισκεφτείτε το www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά, τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

 

 

To Top