“Στήριξε την υγεία σου – Στήριξε τον Άρη”

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης για να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας για το πρόγραμμα ΠΑΕ Άρης – Stirixis Ygeias, το οποίο εξασφαλίζει δωρεάν παροχές υγείας και αισθητικής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: “Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ προστατεύοντας το πολυτιμότερο αγαθό που είναι η υγεία των χιλιάδων μελών της και των οικογενειών τους , σε συνεργασία με την STIRIXIS YGEIAS, την κορυφαία εταιρεία που συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους φορείς υγείας (κλινικές, διαγνωστικά κέντρα και γιατρούς) σε όλη την Ελλάδα, σας παρουσιάζουν το πρόγραμμα ΠΑΕ ΑΡΗΣ – STIRIXIS YGEIAS, το οποίο σας εξασφαλίζει ΔΩΡΕΑΝ παροχές υγείας και αισθητικής, καθώς και προνομιακές τιμές και εκπτώσεις έως 80% στα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα της STIRIXIS YGEIAS.

Όλοι οι φίλαθλοι που θα στηρίξουν την κίνηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και την ομάδα τους, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν σε προνομιακή τιμή την κάρτα υγείας ή την κάρτα ομορφιάς για εκείνους και για την οικογένεια τους. Αξίζει να σημειώσουμε πως η ΠΑΕ ΑΡΗΣ από τις κάρτες υγείας και ομορφιάς που θα διατεθούν θα λαμβάνει ποσοστό 50%”.



To Top