ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκπνέει σήμερα η προθεσμία του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι

Σήμερα εκπνέει μια ακόμη προθεσμία του CAS για τη γνωστή υπόθεση Ντουρμισάι με την απαγόρευση μεταγραφών, αναμονή στον Άρη για ένα μείζονος σημασία θέμα.

Στις αρχές Ιανουαρίου, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ είχε ενημερωθεί από το CAS πως, τουλάχιστον, μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου δεν θα έχει εκδοθεί κάποια απόφαση για την υπόθεση Ντουρμισάι. Ήταν μια ακόμη παράταση… ανάσα για την ομάδα του Άρη.

Όπως είναι γνωστό, μετά όσα απίστευτα έγιναν στην ΕΠΟ της… εξυγίανσης πριν από δυο χρόνια η ΠΑΕ Άρης έχει τιμωρηθεί με ban δύο μεταγραφικών περιόδων, ποινή που τελεί σε αναστολή, μέχρι να αποφασίσει το CAS μετά την προσφυγή της.

Η 11η Φεβρουαρίου είναι σήμερα και στην Αλκμήνης περιμένουν ενημέρωση για την υπόθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως αυτή ήταν η τελευταία παράταση που δόθηκε και θα υπάρξει απόφαση με τους κιτρινόμαυρους να είναι δικαιολογημένα στην… πρίζα.

Σε περίπτωση δικαίωσης, πλήρους απαλλαγής ή έστω επιβολής χρηματικού πρόστιμου (πιθανό κι αυτό το ενδεχόμενο) θα δρομολογηθεί ανάλογα ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Διαφορετικά και σε περίπτωση απαγόρευσης μεταγραφών, θα ανοίξει ένας κύκλος συζητήσεων για επεκτάσεις συμβολαίων…

To Top