ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δράσεις του Άρη για να λάμψει η δικαιοσύνη και η σημασία μιας δίκης για τον Άλκη εκτός Θεσσαλονίκης

Οι εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού και τον σοβαρό τραυματισμών των δυο φίλων του είναι ραγδαίες. Είναι ξεκάθαρο ότι δικαιοσύνη στο όνομα του Άλκη Καμπανού ζητά ο Άρης. Ή για να είμαστε και πιο ακριβείς, δικαιοσύνη ζητάει όλη η ελληνική κοινωνία.

Ήδη η κιτρινόμαυρη οικογένεια έχει ξεκινήσει μια σειρά δράσεων σε όλα τα επίπεδα για να δημιουργηθούν οι συνθήκες για λειτουργήσει η δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι ένοχοι μιας τραγωδίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο και έκανε αίσθηση κι εκτός των συνόρων!

Στο πλαίσιο αυτό χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνάντηση του προέδρου του Α.Σ. Άρης και αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, όπως και των νομικών συμβούλων Χρήστου Γρόλλιου και Γιώργου Γιαννόπουλου, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτη Θεοδωρικάκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα. Οι δύο πλευρές συζήτησαν τους τρόπους για να εκλείψουν τέτοια φαινόμενα δολοφονιών και βίας από τον αθλητισμό, ενώ υπογραμμίστηκε πως είναι μονόδρομος η πρέπουσα τιμωρία όσων συμμετέχουν σε τέτοιες πράξεις.

Όλη η οικογένεια του Άρη από την πρώτη στιγμή ζήτησε δικαιοσύνη και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, όπως και όλα εκείνα τα μέτρα που θα κλείσουν τον κύκλο του αίματος.

Παράλληλα, δίνεται έμφαση από τις οικογένειες των θυμάτων κάτι που έχει ήδη επικοινωνήσει και ο Αλέξης Κούγιας, η σημασία μια δίκης εκτός Θεσσαλονίκης. Ο ποινικολόγος μιλώντας χθες σε αρκετά μέσα ήταν σαφής: «Οι οικογένειες θέλουν να μην γίνει η δίκη στην Θεσσαλονίκη, γιατί φοβούνται. Οι φίλοι του Άλκη, που είναι τα θύματα, μπήκαν στα δικαστήρια σαν να είναι δράστες, με καλυμμένα πρόσωπα, γιατί ακριβώς φοβούνται».

Θεωρείται ως μείζονος σημασίας να επιτευχθεί η εκδίκαση της υπόθεσης χωρίς πίεση, φόβο και ότι μπορεί να συνεπάγεται από τα λόγια του Κούγα.

To Top