ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών – Πληροφορίες για τουλάχιστον 11 νεκρούς (LIVE Ενημέρωση)

Δυο εκρήξεις ακούστηκαν το αεροδρόμιο των Βρυξελλών, σύμφωνα με βελγικά μέσα ενημέρωσης, μεταδίδει το Reuters. Τα βελτικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για αρκετούς τραυματίες στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου. Τα αίτια της έκρηξης είναι αδιευκρίνιστα, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις των μέσων ενημέρωσης, κάνουν λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα.

Το βελγικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Belga κάνει λόγο προς το παρόν για έναν νεκρό και δεκάδες τραυματίες, ενώ άλλα μέσα, όπως το Russia Today, που επικαλούνται πηγές στην Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρουν πως μέχρι στιγμής οι νεκροί είναι11 και οι τραυματίες 25.

«Είδα πτώματα να εκτοξεύονται στον αέρα και μετά να πέφτουν με δύναμη στο έδαφος» ανέφερε χαρακτηριστικά ένας μάρτυρας στη βελγική εφημερίδα «La Libre Belgique».

Σύμφωνα με αναφορές, το περιστατικό επικεντρώθηκε στην αίθουσα αναχωρήσεων της αεροπορικής εταιρείας American Airlines .

Το συμβάν, σημειώνεται σε μια περίοδο που η Βελγική πρωτεύουσα είναι σε κατάσταση συναγερμού, μετά τη σύλληψη του τρομοκράτη Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος ευθύνεται για τις επιθέσεις στο Παρίσι.

Δείτε απευθείας το τηλεοπτικό δίκτυο Skynews, φωτογραφίες και βίντεο από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών:

https://youtu.be/y60wDzZt8yg

 

https://youtu.be/yIiNc6Waz_E

To Top