ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο μόνος ιδιοκτήτης ομάδας που έκανε ομιλία! “Μίλησε εξ ονόματος όλων των ομάδων”, ανέφερε η FIBA!

Ο Νίκος Λάσκαρης έχει (και θα έχει) κεντρικό ρόλο στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ. Φάνηκε ξεκάθαρα αυτό και από την χθεσινή εκδήλωση στο Παρίσι για την παρουσίαση της νέας διοργάνωσης. Ήταν ο μοναδικός ιδιοκτήτης ομάδας που ανέβηκε στο βήμα και πήρε τον λόγο!

Ο ιδιοκτήτης του μπασκετικού Άρη πιστεύει πολύ στο εγχείρημα της FIBA και εξήγησε χθες τους λόγους της πίστης του και της απόφασης των κίτρινων να στηρίξουν το Τσάμπιονς Λιγκ.

Θα έχει κεντρικό ρόλο στην προώθηση της διοργάνωσης σε θέματα που αφορούν το μάρκετινγκ και το εμπορικό κομμάτι και θα προσπαθήσει να συμβάλλει με όσες δυνάμεις έχει ώστε αυτό το πρότζεκτ να γίνει μια νέα αρχή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι και στην επίσημη ανακοίνωση της FIBA αναφέρεται πως ο «ο κύριος Νίκος Λάσκαρης, πρόεδρος της ελληνικής ομάδας του Άρη, έκανε ομιλία εξ ονόματος όλων των ομάδων». Είναι ιδιαίτερα τιμητικό να είναι εκπρόσωπος όλων των ομάδων ο ιδιοκτήτης του Άρη και είναι ευχής έργον οι κίτρινοι να συμβάλλουν στην επιτυχία αυτού του εγχειρήματος της FIBA.

To Top