ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καθοριστικό τριήμερο στο Παρίσι για το ευρωπαϊκό μέλλον του Άρη

Την ώρα που ο Άρης θα προσπαθεί να κερδίσει τον Απόλλωνα στην Πάτρα, το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας εν πολλοίς θα κρίνεται στο Παρίσι. 

Ο Νίκος Λάσκαρης και εκπρόσωποι άλλων ευρωπαϊκών ομάδων θα βρίσκονται στην γαλλική πρωτεύουσα για την παρουσίαση του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα γίνει τη Δευτέρα. Βέβαια τα πολύ σοβαρά θα συμβούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας…

Το σαββατοκύριακο πριν την επίσημη παρουσίαση της νεοσύστατης διοργάνωσης η FIBA θα μετρήσει τις δυνάμεις της. Υπάρχουν πολλά ανοικτά θέματα, κυρίως ποιες ομάδες τελικά θα ανακοινωθούν από την Παγκόσμια Ομοσπονδία ότι θα συμμετάσχουν στο πρώτο Τσάμπιονς Λιγκ.

Θα υπάρξουν διαρροές; Θα προκύψουν απώλειες; Θα υπάρχουν εκπρόσωποι ομάδων που ήταν και πριν μερικές βδομάδες στο Μόναχο; Τι θα κάνουν οι Ισπανοί; Τι θα κάνουν οι Ρώσοι ή Γερμανοί; Τι ακριβώς προσφέρει εν τέλει η FIBA στις ομάδες για να παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ;

Πολλά από αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν το προσεχές σαββατοκύριακο στο Παρίσι. Σύμφωνα με μία πληροφορία από την Αθήνα είναι πιθανό τα ονόματα των ελληνικών ομάδων να μην ακουστούν επίσημα ακόμα τη Δευτέρα.

Υπάρχουν πολύ λεπτές ισορροπίες, υπάρχουν συνεχώς δεδομένα που διαφοροποιούνται και αλλάζουν το στάτους κβο και δίνουν πλεονέκτημα ή μειονέκτημα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Σε κάθε περίπτωση ο Άρης είναι παρών και μέσα στις εξελίξεις και καλείται να οριστικοποιήσει προσεχώς την απόφασή του για το ευρωπαϊκό του μέλλον.

To Top