Έχει ρέντα μόνο εκτός έδρας,αλλά ξεχωρίζει…

Πιο εύκολα βρίσκει δίχτυα εκτός έδρας ο Αντώνης Καπνίδης παρά εντός…

Καθαρά θέμα τύχης και… ρέντας για τον νεαρό επιθετικό του Άρη που είναι από τους διακριθέντες της φετινής χρονιάς (έως τώρα), παρότι ακόμα δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει την καλύτερη δυνατή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Η δουλειά που κάνει, όμως, σε άλλους τομείς του παιχνιδιού αποδίδει καρπούς, καθώς συνεισφέρει σημαντικά στον επιθετικό τομέα, κάνοντας αρκετές φορές την… βρώμικη δουλειά, ώστε να βρίσκουν κενούς χώρους οι συμπαίκτες του.

Στο παιχνίδι με τον Έβρο,όμως, ο Καπνίδης πέρα από πολύ καλός στον αγωνιστικό χώρο ήταν και φοβερά αποτελεσματικός. Άνοιξε τον δρόμο για την νίκη του Άρη με δύο πολύ όμορφα από πλευράς “εκτέλεσης” γκολ.

Για τον νεαρό φορ το χθεσινό παιχνίδι ήταν μόλις το δεύτερο στο οποίο έχει σκοράρει στο φετινό πρωτάθλημα (σκόραρε ένα γκολ και στο Κύπελλο), φτάνοντας αισίως τα τρία τέρματα.

Μάλιστα και τα τρία τα σκόραρε σε εκτός έδρας αναμετρήσεις του Άρη. Άνοιξε λογαριασμό στο “Ανθή Καραγιάννη” απέναντι στο Βυζάντιο και χθες επιβεβαίωσε την πολύ κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό, πετυχαίνοντας άλλα δύο.

To Top