Εκτός αποστολής ο Κόκε, μετρά αντίστροφα στη Ράγιο

Την στιγμή που ο Θανάσης Αθανασιάδης άφηνε ανοιχτό παράθυρο για μελλοντική επιστροφή του Σέρχιο Κόκε, εφόσον βέβαια συντρέξουν αρκετές προϋποθέσεις, ο Ισπανός παίκτης αρχίζει να μετρά αντίστροφα στη Ράγιο Βαγεκάνο. Αυτό δείχνει και ο αποκλεισμός του από τη 18άδα του αποψινού αγώνα για το Κύπελλο Ισπανίας, κόντρα στη Ράσινγκ Σανταντέρ…

Στο πρώτο ματς για τη φάση των «32» του Κόπα ντελ Ρέι (νίκη της Ράσινγκ με 3-2), την περασμένη εβδομάδα, ο Κόκε είχε παίξει επί 90′, αφού ο θεσμός του κυπέλλου είθισται να δίνει στους προπονητές την ευκαιρία για δοκιμές.

Ωστόσο, η πρώτη του συμμετοχή στην ενδεκάδα ήταν κατά τα φαινόμενα και η τελευταία του. Στην συνάντησή του με τους διοικούντες του Άρη, η οποία είχε προηγηθεί, εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία να αποδεσμευθεί από τον σύλλογο της Μαδρίτης, πράγμα που έκανε κατόπιν και δημόσια, μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Η έμμεση επιβεβαίωση του πιθανού «διαζυγίου» ήρθε σήμερα, με τον αποκλεισμό του 29χρονου μεσοεπιθετικού από τη 18άδα για την αποψινή ρεβάνς Κυπέλλου. Κι αυτό, παρότι χθες ο παίκτης επανήλθε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αφού τις προηγούμενες ημέρες είχε μερικές ενοχλήσεις και ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα.

Δεν αποκλείεται πάντως να αλλάξουν τα δεδομένα, εφόσον ο Κόκε αποδεχθεί το ρόλο αναπληρωματικού που έχει στη Ράγιο, μπαίνοντας συνήθως ως αλλαγή γύρω στο 75′ στα παιχνίδια της Πριμέρα Ντιβισιόν…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top