Γιάκομπ τέλος και επίσημα, 8 αγώνες – 0 γκολ

Ο Βικτοράς Γιάκομπ αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον Άρη. Μετά από κοινή επιθυμία των δύο πλευρών, η συνεργασία τους λύθηκε πρόωρα. Ο Ρουμάνος επιθετικός δεν έδωσε λύσεις στα οχτώ παιχνίδια που αγωνίστηκε. Δεν σκόραρε, δεν προβλημάτισε τις αντίπαλες άμυνες και φεύγει…

Ήταν λίγο – πολύ αναμενόμενο να λυθεί η συνεργασία με τον Γιάκομπ, κάτι που έγινε σήμερα, όπως αποκάλυψε στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της ΠΑΕ, ο πρόεδρος Θανάσης Αθανασιάδης: “Ο Γιάκομπ εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει, η ΠΑΕ συναίνεσε και το θέμα αυτό έληξε σήμερα”.

Ο Γιάκομπ ήρθε το καλοκαίρι ως η έσχατη λύση για την θέση του επιθετικού, αλλά δεν μπόρεσε να πείσει. Ούτε επί Τσιώλη έπαιξε καλά, ούτε επί Πρόμπιερζ. Ο Πολωνός τον είχε αποκλείσει από την αποστολή του αγώνα με τον Παναιτωλικό, δεν τον υπολόγιζε, ο Ρουμάνος επίσης ήθελε να φύγει και έτσι λύθηκε η συνεργασία.

Ο απερχόμενος επιθετικός έπαιξε οχτώ αγώνες με τον Άρη, βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο 470 λεπτά, αλλά δεν σκόραρε και είχε μόλις πέντε σουτ.

Λίγη ώρα μετά την επιβεβαίωση δια στόματος Αθανασιάδη, ήρθε και η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Άρης, η οποία επισημοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τον Ρουμάνο επιθετικό, αναφέροντας:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Βικτοράς Γιάκομπ. Ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top