Εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ Β’ ο Ινγκασον, τον ετοιμάζει για τον Άρη ο Λουτσέσκου

Γνωστή έγινε η αποστολή της ομάδας Β’ του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού αγώνα της Σούπερ Λίγκας 2 με την Βέροια. Η είδηση που προκύπτει από αυτή είναι η απουσία του Ίνγκασον, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά.

Αυτό ως ένα μεγάλο ποσοστό δείχνει τις προθέσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι της πρώτης ομάδας με τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή καθώς φαίνεται ότι ο Ρουμάνος έχει αποφασίσει να τον συμπεριλάβει στην αποστολή του ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Από κει και πέρα, το αγωνιστικό ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ αναφέρει:

“Την προετοιμασία του για την πολύ σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Conference League συνεχίζει ο ΠΑΟΚ.

Τα νέα από τη σημερινή προπόνηση αναφέρουν ότι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολούθησε για ακόμα μία ημέρα ατομικό πρόγραμμα μαζί με τους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ολιβέιρα, με αποτέλεσμα να τεθεί οριστικά νοκ-άουτ για το παιχνίδι στη Σλοβακία.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αύριο οι παίκτες της ομάδας θα προπονηθούν το πρωί της Τετάρτης επί ελληνικού εδάφους, ενώ στις 13:30 ο Ράζβαν Λουτσέσκου με έναν εκπρόσωπο των ποδοσφαιριστών θα συμμετάσχουν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας. Στις 18:00, η αποστολή θα αναχωρήσει για την Μπρατισλάβα με πτήση τσάρτερ”.

To Top