Εκτός δράσης για όσο χρειαστεί ο Ανουνόμπι

Αφού έπαιξε μόλις τρία παιχνίδια μετά την επιστροφή του από τη χειρουργική επέμβαση στον αγκώνα του «καλού» του χεριού, ο φόργουορντ των Νιου Γιορκ Νικς, Οου Τζι Ανουνόμπι θα χάσει περισσότερο χρόνο καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις, ανέφερε το ESPN τη Δευτέρα το βράδυ.

Ο Ανουνόμπι, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στις 8 Φεβρουαρίου για να αφαιρέσει ένα χαλαρό σωματίδιο από τον δεξιό του αγκώνα, δεν θα παίξει μέχρι να εξαφανιστεί το πρόβλημα, σύμφωνα με την αναφορά. Προς το παρόν δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του στο γήπεδο.

Ο 26χρονος ασος, βοήθησε στην «μεταμόρφωση» των Νικς μετά την ανταλλαγή του από τους Τορόντο Ράπτορς στα τέλη Δεκεμβρίου. Από την 1η Ιανουαρίου, η Νέα Υόρκη έχει ρεκόρ 15-2 όταν παίζει ο Ανουνόμπι και 8-10 όταν είναι εκτός.

Γνωστός για τις ικανότητές του στην άμυνα, ο Ανουνόμπι έχει μέσο όρο 14,5 πόντους, 4,9 ριμπάουντ, 1,7 κλεψίματα και 1,1 τάπες σε 17 αγώνες για τους Νικς.

Στην καριέρα του σε 412 αγώνες με το Τορόντο (2017-23) και τη Νέα Υόρκη, ο Ανουνόμπι έχει μέσο όρο 11,9 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα.

To Top