Τότι για Ντιμπάλα: «Δεν ξέρω αν θα τον κρατούσα, παίζει μόνο 15 ματς τη σεζόν»

Ο Φραντσέσκο Τότι, μιλώντας στην «Corriere dello Sport», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μέλλον του Πάουλο Ντιμπάλα στη Ρόμα.

Ο άλλοτε Capitano των «τζαλορόσι» στάθηκε στο γεγονός πως ο Αργεντινός άσος τραυματίζεται πολύ συχνά και ανέφερε πως αν εκείνος ήταν στην ομάδα, θα το ξανασκεφτόταν για την παραμονή του.

«Μιλάμε για έναν παίκτη υψηλού επιπέδου, αλλά πρέπει να καταλάβουμε τι θέλει να κάνει ο σύλλογος στο μέλλον και ποιοι είναι οι στόχοι της νέας σεζόν. Εάν ήμουν εγώ τεχνικός διευθυντής θα το σκεφτόμουν καλύτερα για έναν παίκτη ο οποίος παίζει 15 παιχνίδια τον χρόνο.

Αν είχα έναν σημαντικό στόχο και ένας από τους καλύτερους παίκτες μου είναι διαθέσιμος μόνο για το ένα τρίτο των αγώνων, θα έπρεπε να κάνω τις αξιολογήσεις μου».

Το συμβόλαιο του Ντιμπάλα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 και φόρεσε τα τζαλορόσο με προτροπή του πρώην τεχνικού της ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο. Ωστόσο, ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι είναι «ερωτευμένος» με τον Αργεντινό και έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να τον κρατήσει στον ιταλικό σύλλογο.

To Top