Εκτός Μουντιάλ η Σουηδία του Σούντγκρεν, πρόκριση για Πολωνία και Πορτογαλία (videos)

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν παρακολούθησε την ήττα – αποκλεισμό της Σουηδίας από το Μουντιάλ του Κατάρ από τον πάγκο. Η εθνική ομάδα της χώρας του ηττήθηκε με 2-0 από την Πολωνία, ενώ το ίδιο αποτέλεσμα (2-0) είχε και το άλλο ζευγάρι Πορτογαλία – Σκόπια.

“Πάτησε γκάζι” στο δεύτερο μέρος η Πολωνία και με τα τέρματα των Λεβαντόφσκι με πέναλτι στο 49΄ (το κέρδισε ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ) και Ζιελίνσκι στο 73΄ επιβλήθηκε με 2-0 της Σουηδίας, στερώντας από το μεγάλο “αστέρι” των Σκανδιναβών, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (πέρασε ως αλλαγή στο 80ό λεπτό) την ευκαιρία να παίξει στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του.

Τα Σκόπια δεν μπόρεσαν να κάνουν το δεύτερο συνεχόμενο θαύμα. Απέκλεισαν πριν από μερικές ημέρες την Ιταλία στο Παλέρμο, αλλά στο “Ντραγκάο” η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος ήταν άκρως… υποψιασμένη και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητάς της από την αντίπαλο.

Τα δύο γκολ του Μπρούνο Φερνάντες (32΄ και 65΄) από ασίστ των Ρονάλντο και Ζότα ήταν αρκετά για τους Ίβηρες να φτάσουν στη νίκη με 2-0 και να αποδειχθούν συνεπείς στο ραντεβού τους με μία ακόμη κορυφαία διοργάνωση (6ο σερί Μουντιάλ).

To Top