ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εκτός πλάνων της Ναντ ο Μπα, όλα ανοιχτά για τον Άρη

Ο Αμπού Μπα σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα δεν βρίσκεται στα πλάνα της Ναντ για την επόμενη σεζόν και είναι στο χέρι του Άρη εάν θα κρατήσει τον Γάλλο στο δυναμικό του, έχοντας πάντοτε δυο δεδομένα: την επιστροφή στην κανονικότητα και την επικύρωση της άρσης του ban.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου με 24/7 Live Blackjack & Roulette με Έλληνες dealers

Ο Άρης απέκτησε τον Αμπού Μπα το καλοκαίρι του 2019 με τη μορφή μονοετούς δανεισμού από τη Ναντ. Ο 21χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος έχει αγωνιστεί σε επτά ματς Super League 1 και σε δυο στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Μίχαελ Ένινγκ δεν έκρυψε ότι πιστεύει στην εξέλιξη του νεαρού ποδοσφαιριστή, έχοντας μάλιστα δώσει αρκετές ευκαιρίες για δράση. Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα τα “καναρίνια” της Γαλλίας δεν υπολογίζουν τον Μπα για την επόμενη σεζόν και δεν θα είχαν πρόβλημα να μείνει στη Θεσσαλονίκη εφόσον ο Άρης το επιθυμούσε, όπως έχουμε επισημάνει σε παλαιότερο άρθρο (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ η ομάδα της Ναντ δεν θα έλεγε όχι σε νέο δανεισμό. Όλα είναι ανοιχτά αυτήν την στιγμή, σε ότι αφορά και τα “θέλω” του Άρη, αλλά και πάντοτε ενώ αναμένονται οι εξελίξεις για να επιστρέψει ο πλανήτης σε αγωνιστική δράση.

To Top