ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σοβαρευτείτε! Χαστούκι (4-0) από την Λαμία και τα… καμπανάκια χτυπούν!

Σε ένα ματς που αντιμετωπίστηκε αδικαιολόγητα ως αγγαρεία για παίκτες και προπονητή, ο Άρης γνώρισε ντροπιαστική ήττα (4-0) από την Λαμία με την δικαιολογία του φιλικού να μην υφίσταται σε καμία των περιπτώσεων! Τα καμπανάκια ήδη ήχησαν και σήμερα αποδείχθηκε περίτρανα ότι η φετινή σεζόν μόνο εύκολη δεν θα είναι, για όσους τυχόν το πιστεύουν εντός της ομάδας.

Με διαφορά η χειρότερη φετινή εμφάνιση των “κιτρινόμαυρων” στα μέχρι στιγμής 9 φιλικά ματς προετοιμασίας. Οι “κιτρινόμαυροι” ασύνδετοι και χωρίς νεύρο στο πρώτο ημίχρονο, άφησαν την Λαμία να μοιάζει με… υπερομάδα. Αν και το ξεκίνημα ήταν ελπιδοφόρο με τον Ντούνη να φτάνει πολύ κοντά στο γκολ στο 10΄(απέκρουσε ο Πίτκας) η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στο 15΄ο Διούδης απομάκρυνε σουτ του Πίντο, ενώ κεφαλιά του Βασιλόγιαννη στο 22΄πέρασε αουτ. Στο 42΄ο Μπούρμπος υπέπεσε σε πέναλτι με τον Πίντο να ανοίγει (1-0) το σκορ, όντας εύστοχος απο τα έντεκα βήματα.

Η ντροπιαστική εμφάνιση του Άρη συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Η… κατάρρευση ξεκίνησε στο 53΄με τον Βάντερσον να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 63΄ο Τσούκαλος έγραψε το 3-0 για να πετύχει το τελικό 4-0 ο Κοτσώνης με κεφαλιά στο 66΄. Το μόνο που κατάφερε ο Άρης, ήταν να απειλήσει δύο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο, με ισάριθμες προσπάθειες του Νέτο να σταματούν στο δοκάρι της Λαμίας.

Τρεις φάσεις σε ολόκληρο 90λεπτο τα λένε όλα. Προπονητής και παίκτες, οφείλουν άμεσα να αλλάξουν εικόνα..

ΛΑΜΙΑ (Μ. Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Ομο, Μπουλούλης, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Πίντο, Βάντερσον

Έπαιξαν επίσης οι: Τσούκαλος, Ντουρμισάι, Καραγιάννης, Αυγενίκου, Πατσαρούχας, Παπαευθυμίου

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (55΄Τζανακάκης), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Τσουμάνης (55΄Καράμπελας), Ρόβας (55΄Νέτο), Αντρέου (55΄Παυλίδης), Ανάκογλου (82΄Ντόγος), Καπνίδης, Μιλούνοβιτς (46΄Ίλιτς), Ντούνης (68΄Βουτσιάς)

 

To Top