ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ζωντανή ιστορία του μπασκετικού Άρη, Στέργιος Γούσιος, στο Μουσείο του Αυτοκράτορα! (photos)

Πολλές οι επισκέψεις και σήμερα, πριν τον φιλικό αγώνα με την Μπεσίκτας, στο Μουσείο Μπάσκετ του Άρη, με εξέχουσα παρουσία αυτή του κ. Αστέριου Γούσιου, προέδρου των παλαιμάχων των “κίτρινων”, με μεγάλη καριέρα ως αθλητής του συλλόγου την δεκαετία του ΄50 και του ΄60.

Τεράστιο το κουπόνι του Σαββάτο, πολλά τα μεγάλα ματς, πολλές και οι ευκαιρίες για ταμείο! Διαβάστε στο Foxbet.gr αναλυτικά ρεπορτάζ για όλες τις αναμετρήσεις και βρείτε τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

Ο Στέργιος Γούσιος αποτελεί μία από τις πλέον εμβληματικές φιγούρες της ιστορίας του Άρη. Εντάχθηκε μόλις σε ηλικία 16 ετών το 1954 στο δυναμικό του Άρη, κατάφερε μέσα σε δύο χρόνια ν΄ αποτελεί βασικό στέλεχος και πρώτο σκόρερ των “κίτρινων” και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης τη σεζόν 1957-΄58.

Η ζωντανή ιστορία του μπασκετικού Άρη συνέχισε ν΄ αγωνίζεται με τα “κιτρινόμαυρα” μέχρι το 1965, παίζοντας, μάλιστα, για δύο σεζόν στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής και καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στην τελευταία του χρονιά με την ομάδα.

To Top