ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εκ νέου επαφή με Πέρεθ-Όλα τα δεδομένα για τον Ισπανό…

Το όνομα του Γκιγιέρμο Πέρεθ επιστρέφει στο μεταγραφικό κάδρο του Άρη, από τη στιγμή που ο Άλεξ Κάλας έχει πάρει το διοικητικό χρίσμα και ο αδερφός του, Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει αναλάβει την στελέχωση του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ, για την επόμενη σεζόν.

Η περίπτωση του Γκιγιέρμο Πέρεθ απασχόλησε και παλαιότερα τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ωστόσο, δεν προχώρησε, καθώς μεσολαβούσαν οι διοικητικές «ζυμώσεις» στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι δύο άνδρες είχαν επικοινωνία τις τελευταίες μέρες, μετά δηλαδή την γενική συνέλευση της Δευτέρας με τον 58χρονο προπονητή να μεταφέρει στον Ισπανό μεσοεπιθετικό την επιθυμία του να συνεργαστούν.

Από την πλευρά του ο Πέρεθ, παρότι επιθυμεί την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και δη για λογαριασμό του Άρη διατηρεί κάποιες επιφυλάξεις. Αρχικά, θέλει να είναι ξεκάθαρη η κατηγορία που θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά ο Άρης, ενώ θέλει να βεβαιωθεί πως η ομάδα που θα «χτίσουν» Καλαϊτζίδης και Τεννές θα έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό στη Φούτμπολ Λιγκ. Επίσης, ζήτησε και μερικές διαβεβαιώσεις, αναφορικά με τις οικονομικές του απολαβές, ορμώμενος από την αβεβαιότητα που υπάρχει στην Ελλάδα.

Με τον Ισπανό επικοινωνία δεν είχε μόνο ο Δημήτρης Καλαίτζίδης αλλά και συμπαίκτες του στη Βέροια, που πλέον αγωνίζονται στον Άρη, οι οποίοι και τον προέτρεψαν να μην απορρίψει το ενδεχόμενο να φορέσει την “κιτρινόμαυρη” φανέλα.

Η επιλογή του 28χρονου μεσοεπιθετικού, διόλου τυχαία δεν είναι, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει συνεργαστεί τόσο με τον Δημήτρη Καλαίτζίδη στην Βέροια την σεζόν 2012/13, όσο και στην Λαμία στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον Μπάμπη Τεννέ.

 

 

 

To Top