ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ελάτε να δείτε τη κατάντια σας, ο κόσμος του Άρη δεν θα συμμετέχει στο θέατρο σκιών

Με μεγάλη ανυπομονησία αναμένονται στο Αλεξάνδρειο οι “αρχές” του ελληνικού μπάσκετ. Οι εκπρόσωποι του ΕΣΑΚΕ, της ΕΟΚ, της ΚΕΔ. Με προσκλήσεις και από τα επίσημα, για να παρακολουθήσουν τη κατάντια τους. Ο κόσμος του Άρη θα είναι εκεί, θα ουρλιάζει για την ομάδα που αγαπά και τον κάνει περήφανο, απλώς δεν θα συμμετάσχει στο θέατρο σκιών που έχει στηθεί. 

Χιλιάδες Αρειανοί θα είναι εκεί για να ενώσουν τις δυνάμεις τους και η φωνή τους θα φτάνει μέχρι την σάλα “Νίκος Γκάλης” του πιο θρυλικού γηπέδου στην Ευρώπη.

Η ΚΑΕ είναι ξεκάθαρη: “Ο επόμενος αγώνας στο Αλεξάνδρειο με την ίδια αντίπαλη ομάδα θα διεξαχθεί χωρίς εισιτήρια, χωρίς θεατές, χωρίς περιουσιακά δικαιώματα του ΕΣΑΚΕ και των διαιτητών της ΕΟΚ, χωρίς προσκλήσεις επισήμων για να παρακολουθήσει όλη η Ελλάδα την κατάντια της διοργάνωσης. Μοναδικοί καλεσμένοι θα είναι οι διοικήσεις ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ και φυσικά της ΚΕΔ. Αυτοί στο παρκέ του δικού τους αθλήματος εμείς στους δρόμους, στη γιορτή του μπάσκετ.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να παρακολουθήσουν μαζί με την οικογένεια του μεγαλομετόχου μας και τη διοίκησή μας το συγκεκριμένο αγώνα στον προαύλιο χώρο του Αλεξανδρείου από ειδικές γιγαντοοθόνες που θα εγκατασταθούν για το συγκεκριμένο σκοπό. Την Τρίτη, 24/05/2016, στην κλήρωση των διαιτητών η διοίκηση της ομάδας μας θα επισκεφθεί τα γραφεία της Ομοσπονδίας και στη συνέχεια του ΕΣΑΚΕ για να χαιρετήσει όλο το παρελθόν και να παραδώσει ιδιοχείρως τις προσκλήσεις στους καλεσμένους μας”.

To Top