ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Λάσκαρης κοιτάει το δάσος, όχι το δέντρο και με προσωπικό κόστος!

Η ΚΑΕ και ο Νίκος Λάσκαρης δεν έβγαλαν ανακοίνωση απλά για να την βγάλουν. Δεν πρόκειται για μια ακόμα ανακοίνωση, αλλά είναι μια ανακοίνωση που αναδεικνύει την διαφορετικότητα του ιδιοκτήτη του Άρη, την διαφορετική προσέγγιση, η οποία σε πρώτη φάση έχει και προσωπικό, ομαδικό κόστος.

Ο Άρης εις γνώση του χάνει χρήματα την Τετάρτη, μίνιμουμ 30-40 χιλιάδες ευρώ, αλλά το κάνει γιατί ο ιδιοκτήτης του και όσοι συντάσσονται πίσω από αυτόν κοιτούν την επόμενη μέρα, το δέντρο και όχι το δάσος.

Είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος με τον οποίο καταλήξει η ανακοίνωση της ΚΑΕ: “Για μας η επόμενη μέρα είναι ο στόχος. Η κάθαρση, η διαφάνεια, η εμπιστοσύνη και η πίστη στον αθλητισμό και στις αξίες του είναι οι πυξίδες μας. Ο λαός μας και η ιστορία μας το οξυγόνο μας.  Η πανευρωπαϊκή εκστρατεία μας για την αποπομπή των ενόχων και την κάθαρση ήδη ξεκίνησε. Δεν θα πτοηθούμε από τα πεπραγμένα τους και το υβριδικό αυτοδιοίκητό τους. Ο Βορράς είναι Ελλάδα και η γενέτειρα του μπάσκετ, είτε το θέλουν είτε όχι. Τους χαρίσαμε το μπάσκετ και αυτοί το κατέστρεψαν. Για τα υπόλοιπα ας ενεργοποιηθούν οι «θεσμοί», η πολιτεία, η αστυνομία, ο αθλητικός εισαγγελέας, η αθλητική δικαιοσύνη για να σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται. Το video του αγώνα είναι στη διάθεσή τους, όπως και τα πειστήρια των συμβάντων της 21/05/2016. Θα παραμείνουν στο επίσημο site της ομάδας μας για πάντα, ώστε να το βλέπουν και να παραδειγματίζονται όχι μόνο οι αυτουργοί, ή οι συνεργοί τους, αλλά και οι επόμενες γενιές που πρέπει να βιώσουν ένα καλύτερο μπάσκετ. Αυτό που όλοι παρακολουθήσαμε στις 21/05/2016 ήταν η απόλυτη διακωμώδηση του αθλήματος. Μας συγχωρείτε, αλλά ΑΙΔΩΣ Κύριοι! Και επειδή δεν αλλάζετε, θα σας αλλάξουμε εμείς”.

To Top