ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ελέγχει την κατάσταση βαθμολογικά, πρέπει να αλλάξει αγωνιστικά

Ο Άρης έβαλε και πάλι τον εαυτό του σε δύσκολη θέση, αλλά εξακολουθεί να ελέγχει απολύτως την κατάσταση βαθμολογικά. Αγωνιστικά θα πρέπει να αλλάξει… τροπάριο, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Οι κίτρινοι έχουν τρεις νίκες διαφορά από το Ρέθυμνο, το οποίο έχουν κερδίσει στην έδρα τους και το περιμένουν τελευταία αγωνιστική στο Παλέ και τρεις νίκες διαφορά από τον Κολοσσό, με τον οποίο υπερτερούν στην ισοβαθμία.

Αυτό σημαίνει ότι στα εναπομείναντα έξι παιχνίδια θα πρέπει το Ρέθυμνο ή ο Κολοσσός (εννοείται ότι στο παιχνίδι υπάρχουν και η Κύμη, το Λαύριο και ο Πανιώνιος που υπολείπονται του Άρη, αλλά οι δύο συγκεκριμένες ομάδες είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού) να περάσουν τον Άρη, δηλαδή να  κάνουν τέσσερις νίκες ο Κολοσσός και τρεις νίκες – η μία στο Παλέ με +3 – το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα όλων των ομάδων από τον Άρη και κάτω στη βαθμολογία:

Άρης (6-14): ΑΕΚ (εκτός), Προμηθέας (εντός), Χολαργός (εκτός), Κύμη (εντός), Ήφαιστος (εκτός), Ρέθυμνο (εντός)

Λαύριο (6-14): ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (εντός), Προμηθέας (εκτός), Χολαργός (εντός), Κύμη (εκτός), Ήφαιστος (εντός)

Πανιώνιος (5-14): Ολυμπιακός (εντός), Κολοσσός (εκτός), Περιστέρι (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (εντός), Προμηθέας (εκτός), Χολαργός (εντός)

Κύμη (5-15): Χολαργός (εκτός), Ρέθυμνο (εντός), Ήφαιστος (εντός), Άρης (εκτός), Λαύριο (εντός), Παναθηναϊκός (εκτός)

Ρέθυμνο (3-17): Ολυμπιακός (εντός), Κύμη (εκτός), Κολοσσός (εντός), Ήφαιστος (εκτός), Περιστέρι (εντός), Άρης (εκτός)

Κολοσσός (3-17): Παναθηναϊκός (εκτός), Πανιώνιος (εντός), Ολυμπιακός (εκτός), Ρέθυμνο (εκτός), Περιστέρι (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (εντός)

* Οι κίτρινοι έχουν το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με Λαύριο, Πανιώνιο, Κολοσσό, έχουν κερδίσει στο Ρέθυμνο με 2 πόντους διαφορά και έχουν ηττηθεί από την Κύμη με 18 πόντους.

To Top