Ελεύθεροι και οι 424 προσαχθέντες από τα επεισόδια στο Ρέντη – Δίνει “μάχη” να κρατηθεί στη ζωή ο αστυνομικός (video)

Την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του δίνει ο 31χρονος αστυνομικός, που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη σε αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και οι 424 που προσήχθησαν για τα επεισόδια στου Ρέντη στην διεύθυνση Αλλοδαπών αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς να γίνει καμία σύλληψη.

Ο αστυνομικός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας σε καταστολή με μηχανική υποστήριξη και η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Υπενθυμίζεται πως ο 31χρονος αστυνομικός τραυματίστηκε στου Ρέντη, όταν άγνωστος εκτόξευσε ναυτική φωτοβολίδα κατά του αστυνομικού κατά τη διάρκεια επεισοδίων στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

Η φωτοβολίδα τον βρήκε στο μηρό. Η ναυτική φωτοβολίδα, που έχει την ιδιότητα να μην σβήνει, έμεινε για ώρα μέσα στον μηρό του αστυνομικού και συνέχιζε να καίει, προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία, και φέρεται να έχει βρει τη μηριαία αρτηρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί αναμένεται σήμερα να κάνουν μία νέα επέμβαση καθώς χθες λόγω της κατάστασης της υγείας του ήταν αδύνατον.

Οι συγγενείς του 31χρονου αλλά και οι συνάδελφοί του είναι στο πλευρό του και περιμένουν ένα θετικό μήνυμα για την εξέλιξη της υγείας του.

Παράλληλα, το ηχητικό ντοκουμέντο από τις επικοινωνίες μεταξύ των στελεχών των Αρχών, την ώρα των επεισοδίων, προκαλεί ανατριχίλα.

Πηγή: newsit.gr

To Top