Τα ματς που απολαμβάνεις με το δώρο* Cosmote TV από την Stoiximan!

Η Stoiximan σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις ορισμένα από τα σημεία που θα αποτελέσουν ορόσημο για την αγωνιστική σεζόν 2023/24.  Πώς; Με μία εκπληκτική προσφορά* γνωριμίας για να απολαύσεις δώρο* για 1 μήνα, το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο της Cosmote TV!

Super προσφορά* γνωριμίας: Κωδικός “COSMOTETV

Η αγωνιστική που θα κρίνει τα πάντα!

Την Πέμπτη 14/12 ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ θα παίξουν τα ρέστα τους για να συνεχίσουν στην Ευρώπη και στο 2024, ενώ ο ΠΑΟΚ θα γιορτάσει την πρόκρισή του κόντρα στην Ελσίνκι.

Και τα 4 παραπάνω ματς αλλά και όλα τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του Champions League, του Europa League και του Conference League μπορείς να τα δεις με αυτή την προσφορά*!

Stoiximan Super League & Κύπελλο Ελλάδας

Ο β’ γύρος της Stoiximan Super League αναμένεται να ξεκινήσει και εσύ βλέπεις όλα τα εντός έδρας ματς των ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΟΦΗ, Βόλου, Παναιτωλικού, Κηφισιάς και Λαμίας! Και ο Γενάρης έχει ντέρμπι με Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!

Ενώ στις 10/1 είναι προγραμματισμένο το πρώτο αιώνιο ντέρμπι για το Κύπελλο στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (με τη ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα). Η COSMOTE TV έχει τα δικαιώματα για όλα τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας!

Super προσφορά* γνωριμίας: Κωδικός “COSMOTETV

Χριστούγεννα με ΝΒΑ!

Η στιγμή για να μπεις στην παρέα της Stoiximan είναι η κατάλληλη, αφού σε περιμένει μια καταπληκτική προσφορά γνωριμίας* για να απολαύσεις δώρο* 1 μήνα το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο της Cosmote TV, με… κορωνίδα τα παιχνίδια του ΝΒΑ μέσα στις γιορτές. Αρκεί να δεις το πρόγραμμα!

Το Μιλγουόκι θα βρεθεί στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης για να αντιμετωπίσει τους Νικς ενώ η συνάντηση των δύο τελευταίων πρωταθλητών στο Ντένβερ σε κάνει να αναρωτιέσαι αν ο Κάρι και οι Γουόριορς θα νικήσουν τους Νάγκετς του εξωπραγματικού Γιόκιτς. Το κλασικο του ΝΒΑ θα γίνει στο Λος Άντζελες, ανάμεσα σε Λέικερς και Σέλτικς και εκείνο το απίθανο ξημέρωμα θα μπει με το Μαϊάμι – Φιλαντέλφεια και το Φοίνιξ – Ντάλας.

Super προσφορά* γνωριμίας: Κωδικός “COSMOTETV

Aν θες όλα τα παραπάνω, δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό “COSMOTETV” στην σούπερ προσφορά* γνωριμίας της Stoiximan!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

 

To Top