Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Αρβανιτίδης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους την καταβολή εγγύησης 20.000€ και την εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας σούπερ μάρκετ “Αρβανιτίδης”.

Όπως έγινε γνωστό, υποστήριξε πως τα προϊόντα που εντόπισαν οι αρχές ήταν ελαττωματικά και είχε έρθει σε συμφωνία με τις εταιρείες για τη μεταποίησή τους. Στους άλλους δύο κατηγορούμενους, έναν 45χρονο και έναν 33χρονο επιβλήθηκε εγγύηση ύψους 5.000€ και 3.000€ αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., από τους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, σχηματίσθηκε εκ νέου δικογραφία κακουργηματικής μορφής σε βάρος του 52χρονου ιδιοκτήτη υπεραγοράς τροφίμων, του 45χρονου συνεργού του και του 33χρονου αλλοδαπού, για παραβάσεις των Νόμων «Περί Σημάτων», «Περί Αθέμιτου Ανταγωνισμού» και «Πλαστογραφία», μετά τον εντοπισμό περίπου 1.000 φιαλών με υγρό απομιμητικού απορρυπαντικού.

Σύμφωνα με αρμόδιο υπάλληλο της παθούσας εταιρίας παραγωγής του συγκεκριμένου απορρυπαντικού προϊόντος, οι εν λόγω φιάλες είναι εξ ολοκλήρου πλαστές, φέρουν πλαστές ετικέτες και αμφιβόλου ποιότητας περιεχόμενο. Επίσης, η οικονομική ζημία που θα προκαλούνταν από την πώληση αυτών υπολογίζεται στις 11.400 ευρώ.

To Top