Ελλάδα και Αγκόλα ξεπερνούν τα εμπόδια!

Έπειτα από το χθεσινό «2 στα 2» στο προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, επιδιώκουμε ανάλογη επιτυχία και με τις σημερινές προτάσεις του Betarades.com, που είναι νίκη της Ελλάδας με διαφορά 8 πόντων και πάνω, αλλά και επικράτηση της Αγκόλας με 10 πόντους και πάνω!

Η φάση των ομίλων ολοκληρώνεται απόψε και η Εθνική ομάδα θέλει νίκη απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο, για να πάρει την πρωτιά και να έχει θεωρητικά ευκολότερο αντίπαλο στα προημιτελικά. Η Ελλάδα παίζεται με μειονέκτημα -7,5 πόντους, αλλά έχει τα φόντα να κερδίσει με μεγαλύτερη διαφορά (ενδεικτική απόδοση 1,88).

Νωρίτερα, η Αγκόλα αντιμετωπίζει την αδύναμη Νέα Ζηλανδία και αναμένεται να φτάσει στην επικράτηση, υπερκαλύπτοντας το μειονέκτημα των -9,5 πόντων (ενδεικτική απόδοση 1,83).

Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων του προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ!

Στο ποδόσφαιρο, οι επιλογές μας είναι περιορισμένες και το Betarades.com προτείνει ένα σύστημα «3-4» με περιθώριο λάθους, με παιχνίδια από Νορβηγία και ΗΠΑ: Οντ Γκρένλαντ – Χάουγκεσουντ «2» με draw no bet (2,03), Σταρτ – Τρόμσο «1» με draw no bet (2,06), Κολοράντο – Βανκούβερ «1» (1,98) και Ρεάλ Σολτ Λέικ – Σιάτλ «1» (1,94).

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους!

To Top