Στις 9 το συμβούλιο της ΚΜΑ – Τι θα προτείνει ο Γρόλλιος

Πλησιάζει η ώρα της πρώτης συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών Άρη από το οποίο θα προκύψει το νέο προεδρείο του φορέα. Το συμβούλιο θα ξεκινήσει απόψε στις 21:00.

Από τις ζυμώσεις που έχουν προηγηθεί, τον προεδρικό θώκο θα διεκδικήσουν τέσσερις από τους επτά που έχουν εκλεγεί: Τάσος Δεσύπρης, Νικήτας Ματθαίου, Άγγελος Γρόλλιος και Λάμπρος Σκόρδας.

Τα μέλη θα ανοίξουν τα χαρτιά τους επί της διαδικασίας, εκεί που θα διαφανούν προθέσεις και τυχών συμμαχίες. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να τεθεί αίτημα μυστική ψηφοφορίας για την ανάδειξη του προέδρου.

Ο Άγγελος Γρόλλιος έχει συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων (533). Μιλώντας στην ΕΤ3, έδωσε το στίγμα της αποψινής συνεδρίασης.

«Θα προτείνω να επεξεργαστούμε τους τομείς εργασίας. Όλοι θα πρέπει να έχουν αρμοδιότητες για την εξάπλωση της ιδέας του Άρη σε όλα τα κοινωνικά στρώματα», είπε και ξεκαθάρισε τον ουσιαστικό ρόλο του φορέα.

«Η ανάγκη εξεύρεσης πόρων για την ΠΑΕ πρέπει αν είναι το πρώτο και κύριο μέλημά μας. Είναι μια από τις βασικές αρμοδιότητες της ΚΜΑ που αποτελεί ουσιαστικά τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

To Top