Ελλάδα – Ολλανδία: Η εξήγηση του Πογέτ για τον τρίτο στόπερ (video)

Ο Γκουστάβο Πογέτ στις δηλώσεις του πριν από το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ολλανδία έδωσε τη δική του εξήγηση για την χρησιμοποίηση τρίτου κεντρικού αμυντικού.

Η Εθνική υποδέχεται την Ολλανδία (16/10, 21:45, Alpha, live) σ’ ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι στην OPAP Arena. Ο Γκουστάβο Πογέτ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, τον Μαυροπάνο, τον Ρέτσο και τον Κουλιεράκη.

Σε δηλώσεις του πριν από την έναρξη του παιχνιδιού στον Alpha έδωσε την εξήγησή του: “Χρειαζόμαστε περισσότερη δύναμη, γι’ αυτό και βάλαμε έξτρα στόπερ. Να έχουμε μεγαλύτερη διάθεση από αυτούς, περισσότερη επιθετικότητα, να παίξουμε το ματς για εμάς, να μην παίξουμε ένα ματς 50-50”.

Για την αλλαγή διάταξης: “Στο πρώτο ματς έβγαιναν εύκολα από πίσω μας, μάς έλειπε ένας παίκτης, σήμερα θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό. Δεν αλλάζουμε το παιχνίδι μας με την μπάλα στα πόδια Θα είναι ένας συνδυασμός, πρέπει να είμαστε δυνατοί. Να δούμε αν θα λειτουργήσει”.

Για τον κόσμο στην OPAP Arena: “Θα ένα έξτρα πουσάρισμα ο κόσμος, το μήνυμα είναι υπομονή, δεν μπορούμε να νικήσουμε από τα πρώτα λεπτά”.

To Top