Καταθέτουν στον εισαγγελέα οι Τζανιόλο-Τονάλι για την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού

Οι έρευνες για την υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού συνεχίζονται στην Ιταλία, με τους Νικολό Τζανιόλο και Σάντρο Τονάλι να αναμένεται σύντομα να κληθούν για να καταθέσουν ενώπιον του εισαγγελέα.

Αν και δεν έχει δοθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, το «Sky Sport Italia» σημειώνει ότι οι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές θα κληθούν στο γραφείο του Εισαγγελέα, ανάλογα με την διαθεσιμότητά τους, και ίσως ακόμη και εντός της επόμενης εβδομάδας θα καταθέσουν.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Τονάλι βρισκόταν στο Τορίνο το πρωί της Δευτέρας για να πραγματοποιήσει συνάντηση με τους εισαγγελείς για να επιβεβαιώσει την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Οι Τζανιόλο και Τονάλι τέθηκαν υπό επίσημη έρευνα την περασμένη εβδομάδα, αφού η αστυνομία έφτασε στο Κονβερτσιάνο για να τους ανακρίνει. Ο πρώτος επέμεινε ότι δεν στοιχηματίζει σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, λέγοντας ότι είχε παίξει μόνο πόκερ και μπλάκτζακ, αλλά και πως δεν γνώριζε ότι χρησιμοποιούσε παράνομες πλατφόρμες. Την ίδια ώρα, από τους δύο προαναφερθέντες έχουν κατασχεθεί τα τηλέφωνά τους και τα τάμπλετς και γίνονται οι σχετικές αναλύσεις.

To Top