Ελλάδα – Ταϊλάνδη 28-1: Εκανε… ζέσταμα εν όψει «τελικού» στον όμιλο με Ισπανία

Σε ένα εύκολο περίπατο μετέτρεψε την πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών κόντρα στην αδύναμη Ταϊλάνδη (28-1).
Η Εθνική πόλο των γυναικών, ξεκίνησε… ξεκούραστα το «ταξίδι» της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Η πρωτάρα Ταϊλάνδη, με παίκτριες 13 και 15 ετών στο ρόστερ της, δεν είχε τύχη απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που κέρδισε με σκορ 28-1 και πλέον ετοιμάζεται για τον «τελικό» του ομίλου κόντρα στην Ισπανία, που θα κρίνει την πρωτιά και το απευθείας εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Το ματς είχε τελειώσει πριν καν… αρχίσει, με τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου να παίρνει μπρος μετά την πρώτη χαμένη επίθεση και παίζοντας συνεχώς στη κόντρα έβρισκε εύκολα τέρματα.

Πρώτη σκόρερ για την ελληνική ομάδα ήταν η Ξενάκη με 5 τέρματα.

ΕΛΛΑΔΑ – ΤΑΪΛΑΝΔΗ
Τα οκτάλεπτα: 7-0, 9-0, 5-0, 7-1

Ελλάδα (Καμμένου): Σταματοπούλου, Χυδηριώτη 3, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Ειρ. Νίνου 2, Πάτρα 1, Ελ. Πλευρίτου 3, Μ. Πλευρίτου 1, Β. Πλευρίτου 3, Σιούτη 1, Ξενάκη 5, Σωτηρέλη.

Ταϊλάνδη (Ρουστάμοβα): Μουκσούγκ, Κουαντογκταναρέ, Ροτσαναρούτ, Νίλκλαντ, Κάμα, Πουένγκοπονγκσακούλ, Πουανγκτόνγκ 1, Κουνπραθούμ, Ρουεανγκσαπαϊσάν, Ι. Τουρόν, Γ. Τουρόν, Ροντβαταναντισακούλ, Αρσαϊούθ

To Top