Θέλει «πακέτο» τους Άντονι και Έρικσεν η Γιουνάιτεντ

Ο Έρικ Τεν Χάαγκ έχει ζητήσει από τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά η ομάδα.

Ο Έρικ Τεν Χάαγκ έχει σηκώσει μανίκια και ξεκινά το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο Ολλανδός τεχνικός έχει ζητήσει από τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρκετές μεταγραφές και να προχωρήσουν παράλληλα σε ένα ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, ενώ ο ίδιος κάνει τις εισηγήσεις του.

Συγκεκριμένα, ο Τεν Χάαγκ θέλει να φέρει πακέτο στο «Ολντ Τράφορντ» δύο παίκτες με μεγάλη ποιότητα για να ενισχύσει μεσοεπιθετικά την ομάδα του. Ο πρώτος είναι ο Άντονι, ο 22χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός του Άγιαξ, για τον οποίο ο Αίαντας ζητάει περισσότερα από 40 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ο δεύτερος είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά αφού δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπρέντφορντ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εύκολη περίπτωση δεν είναι, αφού και η Τότεναμ τον θέλει πίσω, αλλά το γεγονός πως στον πάγκο της Γιουνάιτεντ υπάρχει ένας συμπατριώτης του, αυξάνει σοβαρά τις πιθανότητες να φορέσει τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».
Στη λίστα υπάρχει πάντα και ο Φρένκι Ντε Γιονγκ για τα χαφ, με την ομάδα του Μάντσεστερ να πιέζει την Μπαρτσελόνα για την παραχώρησή του.

To Top