ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ελπίζει στην Εθνική Ισπανίας ο Ιέρο, παραμένει και υψηλό το κασέ του…

Eξ΄αρχής το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη, ο Φερνάντο Ιέρο, δεν συγκέντρωνε και πολλές πιθανότητες για δύο κυρίως λόγους…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

O 51χρονος προπονητής διατηρεί τις ελπίδες του να επιστρέψει στην Εθνική Ισπανίας, αυτή τη φορά όχι ως υπηρεσιακός προπονητής όπως έγινε στο Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά ως μόνιμος.

Η “φούρια ρόχα” βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο προπονητικά, μετά την παραίτηση του Λουίς Ενρίκε προ μηνών για να είναι στο πλευρό της άτυχης κορούλας του όπως αποδείχθηκε, με τον επί ετών βοηθό του, Ρόμπερτ Μορένο να αναλαμβάνει και να την καθοδηγεί μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, ο νεαρός προπονητής πέτυχε και μία σημαντική νίκη στον πάγκο της, επί της Ρουμανίας προ ημερών, εκτός έδρας.

Η Ομοσπονδία της Ισπανίας ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το τι μέλει γενέσθαι με τον πάγκο της ομάδας. Αν θα “μονιμοποιηθεί” ο Μορένο ή θα αναζητηθεί νέος προπονητής, με τον Ιέρο να έχει τις ελπίδες του, όπως μετέφερε χθες και στον Άγγελο Χαριστέα, στην επικοινωνία που είχαν για να συζητήσουν το ενδιαφέρον του Άρη προς το πρόσωπό του.

Παράλληλα, πρόκειται για μία περίπτωση προπονητή με αρκετά υψηλό κασέ το οποίο δύσκολα μπορεί να καλύψει σε πρώτη φάση ο Άρης.

Επιπρόσθετα, φημολογείται έντονα πως ο Φερνάντο Ιέρο συζητά με μία ακόμα ομάδα για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, εφόσον δεν προχωρήσει η προτεραιότητά του, που δεν είναι άλλη, από την Εθνική Ισπανίας.

To Top