ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ενδιαφέρον του Γκούτι για τον Άρη και το καθοριστικό σημερινό ραντεβού με Χαριστέα…

O Γκουτιέρες Ερνάντες ή γνωστός σε όλους ως Γκούτι, έδειξε πως τον ενδιαφέρει η προοπτική του Άρη και αυτομάτως αποκτά το προβάδισμα στην κούρσα διαδοχής του Σάββα Παντελίδη στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Στη χθεσινή συνάντησή του με τον Αγγελο Χαριστέα έδειξε ενημερωμένος για την ομάδα του Άρη, δείγμα του ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να εργαστεί στην Ελλάδα.

Είχε συλλέξει ο ίδιος κάποια απαραίτητα στοιχεία για την ομάδα και τους παίκτες της, αποδεικνύοντας πως υπάρχει ενδιαφέρον και από την πλευρά του. Άλλωστε, όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ είναι αποφασισμένος να αναλάβει πρώτος προπονητής για παρθενική φορά στην καριέρα του, καθώς απέρριψε πρόταση της Μπεσίκτας να μείνει στην Πόλη και για τα επόμενα δύο χρόνια ως βοηθός προπονητή.

H σημερινή συνάντηση του Άγγελου Χαριστέα με τον Γκούτι θα είναι η δεύτερη των δύο μετά την χθεσινή αλλά ιδιαίτερα σημαντική.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των “κιτρινόμαυρων” μετέφερε στον 42χρονο Ισπανό προπονητή πως δεν έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή του και έτσι σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξει απάντησή του για το αν θα αποδεχθεί την (ενδιαφέρουσα όπως χαρακτήρισε χθες) πρόκληση του Άρη ή όχι.

Οι δυο τους θα συζητήσουν εκ νέου το ενδεχόμενο συνεργασίας, με τον Ισπανό να έχει πλέον σκεφτεί πολύ καλά την πρόταση που του κατέθεσε ο Άρης.

Εφόσον η απάντηση του Γκούτι είναι αρνητική, τότε ο Άρης αυτομάτως θα στραφεί στις εναλλακτικές επιλογές του Άγγελου Χαριστέα για τον “κιτρινόμαυρο” πάγκο, καθώς δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου για να μεταπείσει τον Ισπανό προπονητή ή οποιονδήποτε άλλον γενικότερα…

 

To Top