Εμπαπέ: «Θέλω να κερδίσω κάθε τίτλο, αλλά στην Παρί υπάρχουν ελλείψεις»

 

Συνέντευξη για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του έδωσε ο Κιλιάν Εμπαπέ, με τον Γάλλο να αναφέρει παράλληλα πως θέλει να κερδίσει τίτλους, όμως στην Παρί υπάρχουν ελλείψεις και δεν μπορεί να τα καταφέρει.
Ο Κιλιάν Εμπαπέ επανέλαβε-σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport», ότι δεν ζήτησε ποτέ από την Παρί Σεν Ζερμέν να του επιτρέψει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν, επιβεβαιώνοντας ότι είναι χαρούμενος που θα παίξει στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας τη σεζόν 2023/24, αλλά δεν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές της Ligue 1.

«Δεν ζήτησα ούτε να με πουλήσουν ούτε να πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης», είπε ο Εμπάπε στην «Gazzetta dello Sport». «Επιβεβαίωσα ότι δεν θέλω να ενεργοποιήσω την επιλογή για ανανέωση ενός ακόμα χρόνου που προβλέπεται στο συμβόλαιο. Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για ανανέωση με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά είμαι χαρούμενος που θα μείνω εδώ την επόμενη σεζόν», πρόσθεσε. «Ο στόχος για κάποιον σαν εμένα είναι να κερδίσει κάθε τίτλο, ξέραμε ότι υπήρχαν ελλείψεις και αργά ή γρήγορα καταλήγεις να τις πληρώσεις. Πρέπει να μάθεις από τα λάθη σου για να μην τα επαναλαμβάνεις κάθε σεζόν», συμπλήρωσε.

To Top