ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εμπιστοσύνη Ένινγκ στην ίδια εντεκάδα κόντρα σε Παναιτωλικό, ερωτηματικό ο Φετφατζίδης

Το ντεμπούτο του Μίχαελ Ένινγκ στον Άρη συνοδεύτηκε από νίκη και ο Γερμανός τεχνικός θέλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων και κόντρα στον Παναιτωλικό.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο 54χρονος προπονητής των «κιτρινόμαυρων» δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο βασικό σχήμα , δείχνοντας εμπιστοσύνη στην ομάδα, όπως σημείωσε και ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του. Εξάλλου «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» όπως αναφέρει η γνωστή… αθλητική φράση!

Έτσι, ο Άρης την Κυριακή θα παραταχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με τους ίδιους έντεκα που έπαιξαν στην Ξάνθη με μοναδικό ερωτηματικό, φυσικά, τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος έχει ένα σφίξιμο στη γάμπα και κάνει φυσιοθεραπείες για να το ξεπεράσει.

Τη θέση του 28χρονου εξτρέμ, εφόσον δεν προλάβει να είναι έτοιμος, αναμένεται να πάρει ο Ντάνιελ Λάρσον, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια έχει ανεβάσει την απόδοσή του, αφήνοντας ικανοποιημένο το τεχνικό τιμ, ενώ υπάρχουν και οι επιλογές των Μαντσίνι, Τόνσο, Μαρτίνες.

Από εκεί και πέρα, στο τέρμα θα βρίσκεται ο Έμαν, στην άμυνα η τετράδα των Κόρχουτ, Βέλεθ, Ροζ, Σούντγκρεν, στα αμυντικά χαφ οι Σάσα και Ματίγια, στη μεσοεπιθετική γραμμή οι Γκάμα, Φετφατζίδης/Λάρσον, Ντιγκινί και στην κορυφή ο Μπράουν Ιντέγε.

To Top