ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χωρίς νέα πρόσωπα κόντρα σε Παναθηναϊκό, στόχος η αγωνιστική βελτίωση

Είναι δεδομένο πλέον πως ο Άρης θα αγωνιστεί στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό χωρίς νέα πρόσωπα στο ρόστερ του, καθώς δεν έγιναν πράξεις οι σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας περί αλλαγών.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Όσο η αναζήτηση του ιδανικού παίκτη και των ιδιαίτερων συνθηκών που θέλει ο Δημήτρης Γουλιέλμος για την αντικατάσταση του Γκάρι Τάλτον συνεχίζονται, ο Αμερικανός πλέιμεϊκερ παίρνει ακόμα μία ευκαιρία για να δείξει στο παρκέ, ότι δεν κατάφερε μέχρι τώρα και θα προσπαθήσει μέσω των (τελευταίων) του εμφανίσεων να πείσει τους «κιτρινόμαυρους» ότι αξίζει τη θέση του στο ρόστερ.

Σκέψεις για αλλαγή προσώπων υπάρχουν και στους ψηλούς, όπου ο Άρης θέλει να ενισχυθεί με έναν αθλητικό ψηλό, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να «θυσιάσει» κάποιον ξένο παίκτη, με πρώτο υποψήφιο τον Τζόρτζε Γκάγκιτς.

Ο Άρης έχει καθυστερήσει να κάνει τις βελτιωτικές κινήσεις του -εξάλλου παραμένει ενεργό ακόμα το ban του Γουίβερ- και έτσι θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (19.00) με το ίδιο σχήμα που εμφανίστηκε και κόντρα στον Ιωνικό την τελευταία αγωνιστική, με τον Τζέιλεν Μόρις να παραμένει εκτός λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αχίλλειο.

Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας, βελτιώνοντας την αγωνιστική τους εικόνα κυρίως αμυντικά, αλλά και μέσα από αυτό το παιχνίδι να προετοιμαστεί και για το επόμενο πολύ σημαντικό στην έδρα του με τον  Κολοσσό (02/11).

To Top