Εμπιστοσύνη σε Βασιλεία με κάλυψη Ανζέ και Λιρς

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Αρκετές αμφίρροπες αναμετρήσεις σε όλο τον κόσμο περιλαμβάνει το κουπόνι του Σαββατοκύριακου.

Για σήμερα το σημείο της ημέρας έρχεται από τη Β’ Γαλλίας και είναι το Χ2 της Ανζέ με αντίπαλο τη Ναντ σε απόδοση 1.95 στην Bwin. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρεις νίκες στις τελευταίες πέντε εξόδους τους και σήμερα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν το σερί τους σε ένα παιχνίδι που βέβαια αποτελεί ντέρμπι καθώς η Ναντ είναι 2η στη βαθμολογία και η Ανζέ 3η.

Από τις «Μπόμπες» ξεχωρίζει επίσης το Χ2 (σε απόδοση 2.13) της Λιρς με αντίπαλο την Κορτράικ (να θυμίσουμε πως το Βέλγιο παραμένει η πιο κερδοφόρα κατηγορία στις Μπόμπες με 344€ κέρδος). Η Λιρς έχει την ψυχολογία στα ύψη καθώς την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί της Μπριζ με 3-2, ενώ η Κορτάικ προέρχεται από ήττα κόντρα στη Μονς.

Για τη Γερμανία το Αννόβερο υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ και οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί για την έκπληξη με το Χ2 να παίζεται σε απόδοση 2.18 στην BetVictor. Από την έδρα της Πρέστον μπορεί να φύγει αήττητη και η Γέοβιλ, με το Χ2 να παίζεται στο 2.00 στην Bet365. Δείτε εδώ όλες τις σημερινές «Μπόμπες».

Στα «Μονά» το παιχνίδι της ημέρας είναι ο «Άσσος» της Βασιλείας με αντίπαλο τη Γιούνγκ Μπόις σε απόδοση 1.93 στην BetVictor. Οι πρωταθλητές έκαναν σεφτέ στις νίκες με τον Μουράτ Γιακίν στον πάγκο τους την προηγούμενη εβδομάδα, φεύγοντας με το διπλό από την Ζυρίχη. Σήμερα με ψυχολογία και χωρίς «χτυπητές» απουσίες μπορούν να πάρουν το «τρίποντο». Στην Αγγλία, η Τσέλσι μετά τη μεσοβδόμαδη «εκδίκηση» για το Λιγκ Καπ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και μπορεί να το πράξει εκτός έδρας κόντρα στη Σουόνσι, με το «διπλό» να παίζεται στο 1.87 στην BetVictor. Μάλιστα το «διπλό» συγκεντρώνει τον τρίτο μεγαλύτερο τζίρο της ημέρας στο Ανταλλακτήριο της Betfair. Δείτε εδώ όλα τα σημερινά σημεία στα «Μονά».

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει πέντε αγώνες σε σύστημα 3-5 (11 στήλες x 7€) και συνολικό ποντάρισμα 77€. Δείτε αναλυτικά τα σημεία σε αποδόσεις της StanJames:

Σπέτσια – Κροτόνε 2 DNB (2.40)
Κιλμάρνοκ – Ινβερνές 2 DNB (2.00)
Έλγκιν Σίτι – Ιστ Φάιφ 2 DNB (1.90)
Έρντι – Ρέιθ Ρόβερς 1 DNB (2.80)
Γάνδη – Γκένκ 2 DNB (2.40)

Στο EU Basket ο tipster μας έχει δώσει τέσσερα σημεία για σήμερα με τη νίκη του Πανιωνίου με μειονέκτημα 5.5 πόντων (σε απόδοση 1.85 στην Interwetten) και τη νίκη της Άρτλαντ με μειονέκτημα 2 πόντων (1.84 στην 10Bet) να ξεχωρίζουν. Δείτε εδώ όλες τις προτάσεις για το Eu Basket.

Επισκεφτείτε το www.betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της ημέρας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat. Τέλος έχετε την ευκαιρία να δείτε αναλυτικά preview για τα Bonus Εγγραφής στις εταιρείες στοιχήματος.

To Top