ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ, έντονες παρατηρήσεις Καστρίτη- Τι ισχύει για τα τηλεοπτικά και η θέση του Αρη

H συμμετοχή του Αρη στη Ευρώπη είναι ένα κράμα λαθεμένων χειρισμών από τον Ιούνιο με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό της Τρίτης.

Από τη μια η κακή συνεννόηση με τον ΕΣΑΚΕ στέρησε από τον Αρη τη παρουσία στο BCL και από την άλλη τα άδικα κριτήρια της FIBA δεν επέτρεψαν την τοποθέτηση της ομάδας άμεσα σε ομίλους του FIBA EUROPE CUP. Με όλα τα παραπάνω ο Αρης καλείται να αφήσει πίσω την Ευρώπη και να κοιτάξει μπροστά.

Ο Γιαννης Καστρίτης είχε επαφή με τη διοίκηση και εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη του στο υπάρχον ρόστερ. Ακόμη κι αν είχαν επικρατήσει της Γούλφς στον πρώτο αγώνα, ήταν εξαιρετικά δύσκολο να κάνουν το 3 στα 3 σε τέσσερις ημέρες. Ωστόσο, αυτός ο αποκλεισμός δεν αλλοιώνει τη γενική εικόνα που έχει αποκτήσει ο Γιάννης Καστρίτης για την ομάδα καθώς συνεχίζει να εκτιμά ότι αυτή βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας.  Φυσικά, εκκρεμεί η απόκτηση σμολ φόργουορντ.

Ανεξαρτήτως των όσων συζήτησε ο Γιάννης Καστρίτης με τους διοικούντες, στην παρακολούθηση βίντεο του αγώνα με τη Γουλφς προχώρησε σε δριμύτατες παρατηρήσεις στους παίκτες τόσο για τις αντιδράσεις του στην άμυνα όσο και για την περιορισμένη συνεργασία που διαπίστωσε στην επίθεση.

Όσο για τα τηλεοπτικά…. Αρης και ΠΑΟΚ θα πάρουν από 450.000 ευρώ .Το σίγουρο είναι ότι ο Αρης θα πατήσει πάνω στην περσινή βαθμολογία και στην απόσταση που τον χωρίζει σε επίπεδο εμπορικότητας από ομάδες της Αθήνας οι οποίοι για χρόνια ισχυρίζονταν τη βαθμολογία για να δικαιολογήσουν τα περισσότερα χρήματα που εισέπρατταν.

 

To Top