Εμπλοκή Δημήτρη Ηλιάδη για την ΠΑΕ στο «τραπέζι» των εξελίξεων!

Πολλά είναι τα σενάρια των τελευταίων ημερών σχετικά με την επόμενη μέρα του Άρη. Η υπόθεση της εμπλοκής του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη επανήλθε στο «τραπέζι» των εξελίξεων και μάλιστα δυναμικά!

Προφανώς το… κάτι περιμένουν που αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ σχετίζεται με το θέμα!

Στις 13 Ιουνίου σας είχαμε αποκαλύψει σε ρεπορτάζ του Τάσου Πακλατζή ότι «η Κοινωνία Μελών βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με έναν άνθρωπο που έχει εκφράσει βούληση για να συνεισφέρει ουσιαστικά στη νέα τάξη πραγμάτων που διαμορφώνεται. Και δεν είναι άγνωστος στην κιτρινόμαυρη οικογένεια. Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Ηλιάδη, ο οποίος δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια επιχειρηματικά  επι σειρά ετών στο Λος Άντζελες και βρίσκεται μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ για επαγγελματικούς λόγους».

Τρεις μέρες μετά φιλοξενήσαμε δηλώσεις του ίδιου σύμφωνα με τις οποίες: «Τον τελευταίο καιρό τρεις φορές άνθρωποι της Κοινωνίας Μελών Άρη  επικοινώνησαν τηλεφωνικώς μαζί μου προκειμένου να μάθουν τις προθέσεις μου για ανάμειξή μου στα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης. Κατά τη διάρκεια των επικοινωνιών ανταλλάξαμε απόψεις για θέματα που αφορούν στον ποδοσφαιρικό Άρη, τον οποίο ποτέ δεν έπαψα να αγαπώ και να επιχειρώ να μάθω το κάθε τι που συμβαίνει στην ομάδα».

Σε λιγότερο από δυο μήνες μετά και τα όσα είχε αποκαλύψει το PRESSARIS, τα σενάρια για τον Δημήτρη Ηλιάδη και τον ρόλο που μπορεί να παίξει στην κίτρινη ΠΑΕ επανέρχονται και μάλιστα σε έντονο ύφος. Όπως αναφέρεται στον αθλητικό Τύπο της Πέμπτης: “ομάδα ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών από την Αθήνα με επικεφαλής τον Δημήτρη Ηλιάδη προτίθεται να δανειοδοτήσει τους κίτρινους με προοπτική τα χρήματα να μετοχοποιηθούν αν δεν καταστεί δυνατή η επιστροφή τους”.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηλιάδης (ο οποίος ζει στις ΗΠΑ και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από τις αρχές Ιουλίου) είχε χθες συνάντηση με το προεδρείο της Κοινωνίας και έγινε γνώστης των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ, ενώ σήμερα θα πραγματοποιηθεί το καθοριστικό ραντεβού, ώστε να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Εφόσον επιτευχθεί η συμφωνία ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ (διετέλεσε πρόεδρος την περίοδο 1991-92, έχοντας περάσει και από άλλα πόστα της κιτρινόμαυρης ομάδας. Είχε διαδεχθεί στην προεδρία τον Σεραφείμ Δεδέογλου, ενώ αποχώρησε για να παραδώσει την σκυτάλη στον Λάκη Ιωαννίδη) και οι συνεργάτες του θα ενισχύσουν οικονομικά την ΠΑΕ. Μάλιστα θα συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο μετά από την προσφυγή στο Πρωτοδικείο. Παρά την έντονη φημολογία για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Μέχρι την Παρασκευή χρειάζονται χρήματα για να υπάρξει Άρης. Εδώ και τώρα, δηλαδή… Οι εξελίξεις αυτές αναμένονται με αγωνία από όλον τον κόσμο του Άρη.

 

 

To Top