Κάτι “περιμένουν” και δεν όρισαν εκπροσώπους στην ΠΑΕ…

Ένα από τα θέματα που θα απασχολούσε το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών της περασμένης Τρίτης το οποίο διακόπηκε ήταν ο ορισμός δυο εκπροσώπων στην ΠΑΕ Άρη.

Ο βασικός λόγος που δεν ορίστηκαν εκπρόσωποι τελικά και αυτό θα καθυστερήσει, μάλιστα, μέχρι την Παρασκευή είναι ότι γίνονται προσπάθειες και επαφές, ώστε να ενεργοποιηθούν παράγοντες που μπορεί να δώσουν μια διαφορετική διάσταση στις εξελίξεις.

Το μέλος του φορέα Παναγιώτης Αλεξανδρίδης μιλώντας στο PRESSARIS υπογράμμισε ότι: «Η προσπάθεια όλων συνεχίζεται. Ο κόσμος ας κάνει λίγη υπομονή. Ίσως μέχρι την Παρασκευή να υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις για τον σύλλογο μας» ενώ μετά από σχετική μας ερώτηση παραδέχθηκε ότι: «μιλάμε με κάποιους ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν, αλλά προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Σε ότι αφορά το ρεπορτάζ του PRESSARIS σύμφωνα με το οποίο θα ξεκινήσει η διαδικασία συγκέντρωσης προσφορών από οικονομικές εταιρίες, ώστε να προκριθεί εκείνη που θα αναλάβει τον έλεγχο στην ΠΑΕ και να εφαρμοστεί ο οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος, ο Αλεξανδρίδης παραδέχθηκε ότι: «Η εντολή του κόσμου ήταν σαφής. Πρέπει να γίνει έλεγχος και θα γίνει. Όποιοι φέρουν ευθύνες για το οικονομικό αποτέλεσμα που βιώνει σήμερα ο Άρης θα λογοδοτήσουν».

To Top