Εμπλοκή με Χριστοφορίδη, στο “τραπέζι” γενική συνέλευση και… προπονητής

Με μεγάλη καθυστέρηση πάνω από μιάμιση ώρα ξεκίνησε η ευρεία σύσκεψη με πρωτοβουλία της Κοινωνίας Μελών στο Κλεάνθης Βικελίδης για το διοικητικό αγωνιστικό πεδίο των εξελίξεων στον Άρη. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα προέκυψε εμπλοκή με την συμμετοχή του Σπύρου Χριστοφορίδη!

Παράλληλα, ενώ όλοι παραδέχονται την ανάγκη της συγκρότησης διοίκησης Πρωτοδικείου, μπήκε στο τραπέζι η προοπτική της σύγκλησης έκτακτης γενικής συνέλευσης στα μέσα Δεκεμβρίου! Επίσης, έγιναν συζητήσεις και για το θέμα του προπονητή.

Συγκεκριμένα, η σύσκεψη ξεκίνησε γύρω στις 10.30 μ.μ., αν και ήταν προγραμματισμένη για τις 9μ.μ. Η σύσκεψη εξελίχθηκε παρουσία των Αντώνη Ζαμπέτα, Αλέκου Κατσιαούνη, αλλά και αντιπροσωπία των Ιερολοχιτών στο Κλεάνθης Βικελίδης Εκπρόσωποι του Super 3 δεν έδωσαν το παρών.

Από τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει διαφαίνεται πως διαφοροποιούνται τα δεδομένα που υπήρχαν πριν από λίγες ώρες στον διοικητικό ορίζοντας της κιτρινόμαυρης ομάδας.

Οι βασικοί άξονες είναι οι εξής:

1. Εκφράστηκαν αντιδράσεις για τη συμμετοχή του Σπύρου Χριστοφορίδη στην επικείμενη διοίκηση Πρωτοδικείου. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως αναζητείται αντικαταστάτης από την ΚΜΑ προκειμένου να έχει το δικαίωμα να καταθέσει αίτηση. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα.   Όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το PRESSARIS υπήρχαν ενστάσεις στον ΑΣ για τη συμμετοχή ενός, δυο παραγόντων συγκεκριμένα.

2. Αποφασίστηκε σε οποιαδήποτε περίπτωση να συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΜΑ στα μέσα Δεκέμβρη. Αναζητείται ημερομηνία μια και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα.

3. Θέμα προπονητή. Συγκλίνουν σε ξένο τεχνικό. Θα διαφανεί τις επόμενες μέρες ο ρόλος του Γιάννη Μιχαλήτσου, για τον οποίο υπάρχει η διάθεση να ενεργοποιηθεί περισσότερο σε συγκεκριμένους τομείς.

4. Υπάρχει τοποθέτηση του Νικήτα Ματθαίου, ο οποίος δηλώνει πως έχει εναλλακτικό πλάνο και ονόματα τα οποία ζητάει να παρουσιάσει στην γενική συνέλευση.

5. Εκφράστηκε η πάγια θέση των οργανωμένων για μη συμμετοχή σε διοικητικό σχήμα  παραγόντων που διατέλεσαν θητεία την περίοδο 2004-12.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε!

To Top