Συγκλονιστικός Μπόνι στο PRESSARIS: «Οι φίλαθλοι του Άρη να κοιτάζουν το ταβάνι του Παλέ και να είναι περήφανοι τώρα στα δύσκολα» (video)

Βρέθηκε και πάλι στον τόπο του… εγκλήματος, στο αγαπημένο του Αλεξάνδρειο, όπου πρωτοάκουσε το σύνθημα «είναι τρελός ο Ιταλός». Ο Μάριο Μπόνι ο κορυφαίος σε ενέργεια, απόδοση, βετεράνος στο σημερινό φιλικό, μίλησε στο PRESSARIS για την «επιστροφή» του.

Η συζήτηση έγινε λίγο μετά το τέλος του φιλικού. Ο 49χρονος Ιταλός «πιστολέρο», φυσικά αναφέρθηκε στο πώς αισθάνθηκε όταν μετά από χρόνια πάτησε στο παρκέ του Παλέ, ενώ μίλησε με συγκινητικά λόγια μίλησε για την ομάδα του Άρη!

Μάριο, πώς ένιωσες ξανά την ατμόσφαιρα του Παλέ όταν μπήκες στον χώρο για να αγωνιστείς;

«Πάντα με κυριεύουν τα συναισθήματα μου όταν έρχομαι στην Θεσσαλονίκη και σίγουρα το ίδιο αισθάνθηκα και όταν μπήκα στο συγκεκριμένο γήπεδο. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα και ιδιαίτερα την Θεσσαλονίκη. Δεν μπορώ να το κρύψω, ούτε το έκρυψα ποτέ. Ένιωσα την καρδιά μου να χτυπάει πολύ έντονα μέσα στον αγωνιστικό χώρο μόλις είδα τους φιλάθλους στο γήπεδο όπου αγωνιζόμουν. Ήταν πολύ όμορφα και το απόλαυσα».

Έχεις αναφερθεί πολλές φορές για την αγάπη που έχεις για την ομάδα του Αρη. Θα ήθελες κάποια στιγμή να επιστρέψεις στην ομάδα σε κάποιο πόστο;

«Στην Ιταλία δουλεύω για το Σκάι TV .Κάνω σχολιασμό για αγώνες μπάσκετ, αλλά και για την Ίντερ και έχω πολλές υποχρεώσεις εκει. Παρόλα αυτά όπως είπα αγαπάω πολύ την Θεσσαλονίκη και τον Άρη οπότε θα ήθελα να έρθω στην Ελλάδα. Ίσως αν… υπήρχε μια γυναίκα που θα με τραβούσε στην απόφαση μου αυτή θα μπορούσα να είναι τελείως διαφορετικά όλα» (σ.σ. γέλια).

Αν είχες ένα μήνυμα προς τους οπαδούς του Άρη για τον λόγο ότι η ομάδα δεν πάει φέτος πολύ καλά ωστόσο όμως την στηρίζουν, ποιο θα ήταν αυτό;

«Αυτό που θα ήθελα εγώ να πω στου φιλάθλους είναι πως όταν έρχονται στο γήπεδο να κοιτάζουν στο ταβάνι και να είναι περήφανοι για την αγαπημένη τους ομάδα για όλους αυτούς τους τίτλους, ειδικά τώρα στα δύσκολα”.

Το δικό σου σχόλιο για το περιστατικό που συνέβη με οπαδούς συγκεκριμένης ομάδας οι οποίοι αναστάτωσαν τον χώρο ποιο είναι;

“Αγαπώ και σέβομαι την Ελλάδα και τον Άρη αλλά δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο για το συγκεκριμένο περιστατικό».

* Το PRESSARIS ευχαριστεί τους σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Παναγιώτη Κυπιχτσή, Βέτα Κουκουντσή, Νίκο Μετοικίδη, Μάκη Δροσινό, Δημήτρη Βουτυράκη για την πολύτιμη συνεργασία.

* Η φωτογραφία είναι από το πρακτορείο motionteam.gr

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης από το φανερά ευδιάθετο Μπόνι ο οποίος δείχνει χαρακτηριστικά στο… ταβάνι του Παλέ:

 

To Top