ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Εμφύλιος στην Τούμπα, τα… φιλικά τέλος! Οργή για τον εξαφανισμένο Ιβάν και τον “επαναστάτη” Πάμπλο!

Εμφύλιος στην Τούμπα, τα… φιλικά τέλος! Οργή για τον εξαφανισμένο Ιβάν και τον “επαναστάτη”!

Σε λιγότερο από δέκα μέρες ο Άρης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης και παρά την φιλότιμη προσπάθεια του μηχανισμού προπαγάνδας σε βάρος του Άρη, η οποία πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα, έγινε αντιληπτό ότι η λάσπη αυτή γύρισε πίσω στην Τούμπα! Και όχι μόνο: βρίσκεται σε εξέλιξη η αποκαθήλωση του αφηγήματος της “εξυγίανσης”, μετά και το νέο ξεγύμνωμα στην Ευρώπη και τον υπερήφανο αποκλεισμό στην Κύπρο, γεγονός που αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Μόλις λίγες μέρες μετά την κατευθυνόμενη δήλωση του… επαναστάτη για φιλικά και τελικούς, του προπονητή που μπορεί να μην έχει δίπλωμα και να κάθισε στον πάγκο 3-4 ματς, αλλά έβγαλε… γλώσσα πιο μεγάλη από τον μπόι του.

Ο “εμφύλιος” που ξέσπασε στην Τούμπα έχει να κάνει με την οργή των φιλάθλων κατά του εξαφανισμένου Ιβάν του αφεντικού που δεν έχει παρουσιαστεί στην Ελλάδα εδώ και μήνες. Ίσως και έναν χρόνο. Ούτε για τα στοιχειώδη, να δικαιωθεί π.χ. στο δικαστήριο για την εισβολή στο γήπεδο με τον όπλο (σ.σ. α, ρε Νότη, δεν ήξερες, δεν ρώταγες).

Κι όλα αυτά, μετά την τεχνητή δημιουργία αποπροσανατολισμού και εντυπώσεων, όπως στήθηκε με τόση κακοτεχνία για μια ακόμη φορά, σε βάρος του Άρη, της μοναδικής ομάδας που έστησε επί δεκαετίες ανάστημα απέναντι στο… ΠΟΚ 4 και το κατεστημένο, που κυνηγήθηκε όσο καμιά ομάδα και που της έκλεψε τουλάχιστον ένα πρωτάθλημα το 1980.

Μια σειρά από τα… ξεφωνητά της οργής τόσο στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και στις “ομάδες” στο διαδίκτυο που υποστηρίζουν τον σύλλογο της… εξυγίανσης, σας τα μεταφέρουμε, χωρίς φυσικά να υιοθετούμε ούτε το ύφος, ούτε το περιεχόμενο. Απλά για ενημέρωση και κριτική προσέγγισης των γεγονότων.

 

To Top