“Ενέσεις” ψυχολογίας από Κάμπος: “Έχουμε τα προβλήματα μας, αλλά είστε δυνατές προσωπικότητες και θα τα καταφέρετε…”

Στο περιθώριο της χθεσινής συνάντησης των φορέων για την λήψη μίας απόφασης σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Πάουλο Κάμπος είχε να διαχειριστεί την αγωνία των ποδοσφαιριστών που το κυρίαρχο μέλημα τους είναι να πληρωθούν, ώστε ανεπηρέαστοι να αφοσιωθούν στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Συμμεριζόμενος την αγωνία τους ο Κάμπος στην καθιερωμένη ομιλία του προς τους πάικτες φρόντισε να τους ανυψώσει το ηθικό ενόψει μάλιστα και της επιστροφής στις επίσημες υποχρεώσεις: “Συνεχίζουμε να έχουμε τα προβλήματα μας, αλλά ελπίζω ότι σύντομα θα δοθεί μία οριστική λύση σε όλα”, τόνισε αρχικά ο Βραζιλιάνος για να μιλήσει στη συνέχεια αποκλειστικά για το παιχνίδι εμ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

“Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι. Δεν έχουμε πολύ χρόνο.Τελειώσαμε το 2014 πρώτοι και τώρα πρέπει να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο πρώτοι και σε λίγους μήνες το πρωτάθλημα πρώτοι”, είπε για να ολοκληρώσει:

“Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν Καβάλα και Πανσερραϊκός. Καλοί αντίπαλοι αλλά εμείς είμαστε πρώτοι. Ας κάνουν όσες νίκες θέλουν. Εμείς θα κάνουμε περισσότερες γιατί μπορούμε. Είστε δυνατές προσωπικότητες, θα τα καταφέρετε.Σας εμπιστεύομαι απόλυτα…”.

To Top