Ανάμεσα σε δύο για τον αντικαταστάτη του Πόι

Στο παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου ο Μάουρο Πόι συγκέντρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν τίθεται στη διάθεση του Πόυλο Κάμπος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο Αργεντίνος θα εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του και θα επιστρέψει δριμύτερος στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Καβάλα στο “Ανθή Καραγιάννη” στις 18 Ιανουαρίου.

Από εκεί και πέρα ο 57χρονος τεχνικός έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να βρει τον αντικαταστάτη του στην αρχική ενδεκάδα του Άρη.

Σίγουρος στην κορυφή της επίθεσης θεωρείται ο Καπνίδης, ο μόνιμος παρτενέρ του Πόι από την μέρα που ανέλαβε ο Κάμπος τα ηνία της ομάδας. Δίπλα στον Καπνίδη την Κυριακή θέση διεκδικούν οι Ρένια και Σταυρόπουλος.

Δύο διαφορετικές επρθιπτώσεις ποδοσφαιριστών, από άποψη σωματοδομής, αλλά και εμπειρίας της θέσης. Ο Άντι Ρένια έχει κληθεί αρκετές φορές φέτος να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, σε αντίθεση με τον Σατυρόπουλο που εκτός της θέσης της οποίας δεν διαθέτει εμπειρία προέρχεται και από μακροχρόνια απουσία από την αγωνιστική δράση.

To Top