Υπάρχει και… πρωτάθλημα – Οι πρώτες σκέψεις του Κάμπος ενόψει Εθνικού

Μπορεί οι διοικητικές εξελίξεις να έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τόσο του κόσμου της ομάδας όσο και των ίδιων των παικτών, ωστόσο ο Πάουλο Κάμπος έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο “Κλ. Βικελίδης”.

Αναλογιζόμενος τις μέχρι τώρα απουσίες του, Πόι (τιμωρημένος), Γκόλιας (τραυματίας), Χιντασέλι (τραυματίας), Ατματσίδης (δεν επέστρεψε) αναμένεται να παρατάξει τον Άρη με ένα 4-4-2 αλλά όχι με την κλασική του μορφή, επιλέγοντας αυτή τη φορά το ρόμβο.

Κι αυτό γιατί ο Άρης αποδυναμώνεται βάση των απουσιών αρκετά στις πτέρυγες εκεί όπου μπορούσαν να προσφέρουν πολλά-όπως έγινε κατά κύριο λόγο φέτος- οι Πόι και Ατματσίδης.

Εφόσον, ο δεύτερος δεν επιστρέψει μέσα στην εβδομάδα τότε πολύ δύσκολα δεν θα επιλεγεί ο ρόμβος και ένας τρόπος παιχνιδιού από τον άξονα με τους Σουνά και Προβατίδη ως κινητήριους μοχλούς.

Πίσω τους και μπροστά από τα δύο στόπερ θα αγωνιστεί ο Καλούδης Λεμονής, ενώ στην κορυφή του ρόμβου ως δεκάρι ο Μάριος Παπαδόπουλος.

To Top